Lodewijk - Box: 789 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 789 (€ 0,90 p.m.)

Lodewijk

Ster Ster Ster Ster Ster
8 reviews

Begeleiding In Elk Levensgebied; Luisterend Oor, Liefde/Werk, Psychic Mentor, Tarot, HW, HV, HH, (Tweeling)ziel, Empaat/Narcisme, Jurist (ookEnglish)

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 789 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Goedendag, Mijn naam is Lodewijk Scholtens, bestselling auteur van "De Universele Wetten van het nieuwe Gouden Tijdperk", Psychic Medium/Mentor, Astroloog, Tarotist en Jurist. Als oprichter van een C

Goedendag,

Mijn naam is Lodewijk Scholtens, bestselling auteur van "De Universele Wetten van het nieuwe Gouden Tijdperk", Psychic Medium/Mentor, Astroloog, Tarotist en Jurist. Als oprichter van een Community en met meer dan zestigduizend volgers op Social Media ondersteun ik onze leden om in hun kracht te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met mijn gave om snel de kern van een situatie te doorgronden, kan ik je begeleiden naar oplossingen, gebruikmakend van mijn Helderhorendheid, Heldervoelendheid en Helderwetenheid en directe samenwerking met mijn team van SpiritGuides. Mijn expertise strekt zich uit tot alle levensgebieden, waarbij ik voornamenlijk een holistische benadering hanteer.

Psychic Mentor: Ik bied helder inzicht en begeleiding op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau om je te helpen navigeren door uitdagingen en groeikansen te benutten.

Juridisch Advies: Als ervaren juridisch adviseur sta ik klaar om bijstand te verlenen bij juridische kwesties en om advies te geven over juridische vraagstukken. (Juridisch advies verstrek ik alleen via text consult).

Life Guidance: Ik bied ondersteuning en praktische tools om persoonlijke groei te stimuleren en je te helpen bij het bereiken van je levensdoelen, zodat je vol vertrouwen kunt leven en bloeien.

Zielsvervulde relaties: Het verkennen van diepgaande connecties en het bevorderen van harmonie en groei in relaties, zowel romantisch als spiritueel. Gespecialieerd in Karmische-, Soulmates- en Tweelingziel verbindingen. Ook inzichten in Empaat/Narcisme connecties.

Tarotleggingen: Met behulp van de tarotkaarten kan ik diepgaande inzichten bieden en antwoorden vinden op vragen die je hebt over het verleden, heden en toekomst, om je te helpen bij het nemen van beslissingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

Ben je vastgelopen (in de 'Dark Night of the Soul')? Als consulent bied ik jou de helpende hand je hierdoor heen te navigeren en handvatten aan te reiken..

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1

Reviews

Consulent Lodewijk heeft 8 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Topper!

SAAA23 - April 13, 09:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Lodewijk voor vandaag. Wat een glashelder inzicht heb ik mogen ontvangen! Niet meepraten maar benoemen zoals het is en handvatten voor het vervolg. Tot de volgende x.

SAAA23 - April 13, 09:43

Heel graag gedaan. En tot de volgende keer!

Lodewijk - April 13, 10:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer duidelijk en daar hou ik van. Bedankt Lodewijk je voelde alles goed aan.

Nez - April 11, 03:43

Lodewijk - April 12, 19:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt Lodewijk. Dit gesprek gaf me veel duidelijkheid. Ik voelde zoveel wijsheid. Je advies klopt helemaal voor mij.

Anoniem - April 02, 09:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Ja deze man is goed! Hij kon heel snel alles doorgronden en ja eigenlijk niks op aan te merken. Alleen maar positief! Thank you! Groetjes Sharon

Maart 28, 12:50
Bekijk alle 8 reviews
nl en
Support