Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 789 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Lodewijk 1

Lodewijk

0 reviews

Ik kan ondersteunen bij het vinden van oplossingen voor directe uitdagingen die je hebt op elk vlak!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 789 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hoi, mijn naam is Lodewijk. Ik ben auteur van het boek: De Universele Wetten van het nieuwe Gouden Tijdperk, yogadocent, psychic coach, jurist en ik ben een founder van een platform die leden onders

Hoi,
mijn naam is Lodewijk. Ik ben auteur van het boek: De Universele Wetten van het nieuwe Gouden Tijdperk, yogadocent, psychic coach, jurist en ik ben een founder van een platform die leden ondersteunt om in hun kracht te komen staan op een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Ik heb de gave om heel snel door iets heen te kunnen kijken en het 'probleem' te zien en vanuit die positie je handvaten aan te reiken om het te kunnen oplossen. Ik doe dit door een combinatie van helderhorendheid, helderwetenheid en samen te werken met mijn Spirit Guides. Je kan bij mij voor al je vragen terecht. Daarnaast ben ik ook een early adopter van cryptocurrency. Als je hierin interesse hebt zoals in Bitcoin, altcoins, exchanges, wallets etc. dan kan ik je ook hierin verder op weg helpen..

specialismen zijn:
*Law Of Attraction toepassen in je eigen leven
* Life coach
* Zielen relaties
* Adviseren over crypto currency

Lees meer..

Reviews

Consulent Lodewijk heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews