Lotus - Box: 245 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Lotus

Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Energetisch Therapeut Soul Body Fusion Practitioner®, Foto readingen (zie website)..15 jaar ervaring..Straight to de point

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Als Energetisch Therapeut/Coach/Healer heb ik al 15 jaar ervaring met Spiritualiteit. Bij mij werkzaamheden als Energetisch Therapeut/Coach/Healer gebruik ik tevens mijn ervaringen als Sociaal Peda

Als Energetisch Therapeut/Coach/Healer heb ik al 15 jaar ervaring met Spiritualiteit.

Bij mij werkzaamheden als Energetisch Therapeut/Coach/Healer gebruik ik tevens mijn ervaringen als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Psychologie, daardoor heb ik het vermogen om emotionele problemen bespreekbaar te maken en een luisterend oor te zijn.

Ik daag je dan ook uit om je kansen en je mogelijkheden weer onder ogen te komen zodat je weer in jezelf gaat geloven. Ik wil graag met je spiegelen en focussen. Ook wil ik samen met jou je bewustwording vergroten, zodat er een beter en breder inzicht in je denken, voelen en handelen gaat ontstaan.

Zelf ben ik een echt mensen- mens, hoog sensitief en beschik ik over een goed en diep ontwikkeld empathische vermogen. Ik geef je graag adviezen op het gebied van je eigen levensvraagstukken. Daarbij kies ik dan voor een open en eerlijke aanpak met oprechte en duidelijke antwoorden.

Ik heb tijdens mijn eigen proces en ontwikkeling in de spiritualiteit diversen cursussen gevolgd en Ik ben ook Soul Body Fusion Practitioner®

Als Energetisch Therapeut heb ik veel ervaring met behandelingen om weer dichter bij jezelf te komen, het verwerken van trauma’s en het opheffen van blokkades. Ook voor rust en ontspanning kan je bij mij terecht door middel van een healing op afstand..

Wie weet hoor of spreek ik je snel, geniet van de dag, en maak er iets moois van..

Ons gesprek/chat kan verhelderend zijn, en een mooi leerproces.Tijdens ons gesprek ben ik al bezig met je energie.
Wil je inzichten en advies ontvangen, en ergens graag een oplossing voor willen hebben, dan help ik je met liefde op een mooie zuivere energetische manier.

Heb je andere vragen, dan kan je mij ook bellen, box nr. 245.. Wat ik erg leuk vindt als je een revieuw achter laat hoe je het hebt ervaren

Ben je toch nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op mijn website http://www.praktijkendlessjoy.com, daar kan je alles lezen wat ik nog meer doe, en wie weet hoor ik je binnenkort.

Alleen bereikbaar via CREDITS

Liefs Lotus ♥♥

Lees meer..

Reviews

Consulent Lotus heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support