Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 534 (€ 0,90 p.m.)

Luna

Ster Ster Ster Ster Ster
98 reviews

HBO gecertificeerd. Foto lezen/dieren/kinderen. Automatisch schrift. Merkaba Kosmisch Healer en coaching, heling symbool tekenen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 534 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Luna, opgegroeid met de indianen. Al 30 jaar ervaring met heldervoelend/ziend/horend en helend. Als holistisch coach en Merkaba Kosmisch Heler, help ik jou op weg om inzichten te krijgen.

Mijn naam is Luna, opgegroeid met de indianen. Al 30 jaar ervaring met heldervoelend/ziend/horend en helend. Als holistisch coach en Merkaba Kosmisch Heler, help ik jou op weg om inzichten te krijgen. Ook ben ik er voor je als luisterend oor. Mijn gave is van generatie tot generatie doorgegeven. Ik werk met zeer krachtige energie. Holistisch coachen en begeleiden om meer in verbinding te zijn. Om meer in contact met je gevoel en intuïtie te komen en meer vertrouwen in je kunnen. Het vergroten van je bewustzijn, waardoor je leven prettiger verloopt en jij weer kapitein word van je eigen schip. Weet dat je ook een eigen verantwoordelijkheid hebt. Je neemt je eigen besluiten waar jij achter staat.
Bij valse spiritualiteit vindt je vaak theorieën en ideeën die beperkend of ontkrachtend werken en je angstig, afhankelijk en haastig kunnen maken.
Zo zie je bijvoorbeeld ideeën dat je een of andere deadline zou moeten halen om op tijd naar één of andere dimensie te kunnen opstijgen, omdat je anders buiten de boot valt.
Ware spirituele theorieën werken juist vanuit de wetenschap dat je een eeuwig wezen bent en precies bent waar en wanneer je moet zijn. Iedereen groeit in bewustzijn in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier.
Ook fatalistische ideeën en uitlatingen over hoe alles voorbestemd zou zijn, op collectieve schaal of persoonlijk werken ontkrachtend. Je hebt als mens vrije wil en kunt altijd kiezen je leven zelf richting te geven. Vanuit de persoonlijkheid kan het wellicht soms lijken alsof alles voorbestemd is, maar vanuit het gezichtspunt van de ziel zijn we volledig vrij en kiezen we zelf voor wat we willen ervaren en hoe we ermee om willen gaan.
Channels, astrologen, mediums etc. die voorspellingen doen die je angstig maken of astrologische en andere tendensen zo duiden dat ze je het gevoel geven dat je machteloos bent en een slachtoffer van krachten buiten jezelf, zijn niet spiritueel bezig maar zitten zelf nog gevangen in de fuik van schijnspiritualiteit en angst. Ze zijn daardoor vooral gefixeerd op laagfrequente energieën en invloeden die hun voorspellingen beïnvloeden. Bron nieuwe tijdsmagazine

Lees meer..

Reviews

Consulent Luna heeft 98 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer goed! Vooral mijn overleden poes Fien...grote steun en inzichten/ chr Bedankt!!!

Chapo - Januari 18 2021, 15:27

Dank je wel. Houd nog even vol.

Luna - Januari 18 2021, 16:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Luna is een aardige, meelevende en behulpzame vrouw. Zij heeft mij enorm geholpen door mij in contact te brengen met mijn overleden man. Na een uurtje met hem te hebben gepraat (via automatisch schrift) was ik zo gelukkig! Er viel een enorm gewicht van mij af, een rots, als het ware. Ik heb een manier gevonden om met hem te communiceren! En omdat ik ook bijkomende problemen had doordat ik in het verleden een oudja boord heb gedraaid, heeft zij mij met iemand in contact gebracht die mijn aura en chakra's heeft geschoond en geopend. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn, Luna!

Sen - Augustus 13 2020, 21:50

Dank je wel voor je lieve woorden. Zorg goed voor jezelf. Ik stuur je licht, liefde en kracht ❤️❤️

Luna - Augustus 13 2020, 22:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Luna Ik heb je raad ter harte genomen en metteen contact opgenomen. Ik hoop dat ik snel een positief bericht mag ontvangen.... liefs Sophie

Sophie - Mei 13 2020, 17:05

Wat fijn, het gaat goed komen. Ik hoor het graag van je☘️Be blessed

Luna - Mei 13 2020, 17:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed. Soms heb je dat iemand je een antwoord op een vraag dat je weet /voelt, ja dat is zo. Ook vertelde ze daarnaast nog het een en ander , wat ik ook kon plaatsen. Fijn zeker voor advies nog eens bellen.

helen - Februari 02 2020, 12:59

Luna - Februari 02 2020, 15:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Charmante dame, die zonder détails te kennen , nagels op koppen slaat hoor! Antwoord ook op je vraag zonder omwegen te maken. Zeker het waard van te bellen. Bij mij ging het over zakelijke aspecten, ook niet onbelangrijk in 't leven! Bedankt Luna!

Chapo - Januari 11 2020, 12:39

Dank je wel

Luna - Januari 11 2020, 13:12
Bekijk alle 98 reviews