Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 768 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Lunara 2

Lunara

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Channelt kennis door die van belang is voor jou om dicht bij jouw kern te blijven. Adresseert onzekerheden die jou hiervan kunnen vervreemden.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 768 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn specialisatie ligt in het verschaffen van inzages in situaties, patronen en problemen waar jij tegen aanloopt. Vooral in relaties, omdat deze fungeren als een spiegel naar onszelf en ons de moge

Mijn specialisatie ligt in het verschaffen van inzages in situaties, patronen en problemen waar jij tegen aanloopt.
Vooral in relaties, omdat deze fungeren als een spiegel naar onszelf en ons de mogelijkheid verschaffen om dichter tot ons zelf te komen.

Mijn lichaam fungeert als een channel die de energetische vibratie van een ander kan op pakken.
Hierdoor voel ik aanhoe een ander staat tegenover jou, zich zelf of een bepaalde situatie of gebeurtenis. Daarnaast kan ik je inzage verschaffen hoe deze energetische vibratie jou, een ander, of jouw situatie beïnvloedt.

Daarnaast verschaf ik een energetische schoonmaak. Ik voel waar de aandacht naar toe dient te gaan en schoon onnodige energie/gedachtes op.

Lees meer..

Reviews

Consulent Lunara heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 4 reviews