Lux - Box: 514 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Lux

Ster Ster Ster Ster Ster
15 reviews

Zeer ervaren psychic reader en prof. coach & teacher (>15 jr erv) | mystica | helder geboren | schaduwkanten | zelfwerk | innerlijk kind | relaties

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Hi! Als psychic reader lees ik de energievelden van mensen en situaties. Dit doe ik al meer dan 15 jaar dagelijks, beroepsmatig, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik werk in het Nederlands,

Hi!

Als psychic reader lees ik de energievelden van mensen en situaties. Dit doe ik al meer dan 15 jaar dagelijks, beroepsmatig, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik werk in het Nederlands, Engels en Italiaans.

Ik ben helder geboren, met een hypersensitief systeem dat me in staat stelt informatie te lezen en 'downloaden' uit de velden die ons omringen. Ik werk daarbij niet met gidsen of andere externe krachten; ik werk met de heldere vermogens en 'hoger' ontwikkelde aspecten van mijn eigen wezen.

Als professioneel internationaal werkend coach, reader & teacher ben ik al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in innerlijk kindwerk, schaduwkantenwerk, dieptepsychologie, neuropsychologie, de werking van de psyche, relatie-, interactie- en communicatiedynamieken, systeemdynamica, hypersensitiviteit en overprikkeling, hoogbegaafdheid, neurodiversiteit, processen van individuatie/zelf-wording, toxische dynamieken, zelfwerk vanuit een holistisch, psychologisch & esoterisch perspectief en het op een verantwoorde wijze omgaan met ESP, intuïtie & psychic vermogens.

Als mystica verdiep ik me al meer dan 30 jaar in metafysica en esoterie. Ik ben aards en no-nonsense in mijn omgang met het spirituele en houd niet van 'gezweef' (want daar is niemand bij gebaat).

Wat je vraag ook is: ik bied je een verhelderende scan en diepte-duiding van dingen die **in het nu** spelen, in jezelf of in een connectie met iemand anders. Ik verschaf meer helderheid, inzicht en handvatten. Ik doe géén voorspellingen. Panta rhei.

Ik werk aan de hand van concrete vragen en sta erom bekend dingen zeer helder te kunnen duiden én helder te kunnen verwoorden, uitleggen & toelichten. Ik geef in zuiverheid weer wat ik waarneem, respectvol maar zonder ergens doekjes om te winden of 'feel good verhaaltjes' te verzinnen. Eerlijkheid staat centraal in mijn werkwijze.

Ik heb al met vele duizenden mensen mogen werken in binnen- en buitenland en ben ook jou graag van dienst.

Lux

PS Ik typ snel :-)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Welzijn +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Lux heeft 15 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Helder, duidelijk én snel! Aangenaam intelligent gesprek en brengt verheldering en visie.

Anoniem - Februari 14, 22:52

Dankjewel voor deze mooie feedback! Lieve groet, Lux

Lux - Februari 14, 22:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je heel mooi idd heftig soms :)

Anoniem - December 18 2023, 20:29

Heel graag gedaan. En ja, het is een pittige dynamiek. Maar je doet het heel goed! Lieve groet, Lux

Lux - December 18 2023, 20:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Lux, Jeetje zeg, ik sprak je vanavond rond 19.30. Je doet je naam voluit eer aan. Door jouw licht op mijn/ onze situatie te laten schijnen, is het helderder voor mij geworden en voel ik mij gesterkt om door te kunnen gaan! Hartelijk dank! Tot binnenkort.

Sterretje - December 14 2023, 21:55

Dankjewel voor je mooie feedback en héél graag gedaan. Tot de volgende keer :-) Lieve groet, Lux.

Lux - December 14 2023, 21:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel bijzonder. Dank je.

Dav - December 13 2023, 22:45

Heel graag gedaan! Lieve groet, Lux

Lux - December 13 2023, 22:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Lux voor de inzichten. Ik ga op mijn “scannertje” letten.

Jea - December 13 2023, 21:00

Heel graag gedaan! Lieve groet, Lux

Lux - December 13 2023, 21:02
Bekijk alle 15 reviews
nl en
Support