Lydia - Box: 907 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 907 (€ 0,90 p.m.)

Lydia

0 reviews

Intuïtieve Relatie & Gedragstherapeut gefocust op:Relaties, (Zelf)Liefde, seksualiteit, spiritualiteit, communicatie, patronen & trauma heling.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 907 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hoi mooi Mens! Lydia In mijn naam (Intenzie is de naam op het web) en ik werk als relatie en gedragstherapeut, naast dat ik mij ook specialiseer als team en NLP coach. Ik bied intuïtieve consulten

Hoi mooi Mens!


Lydia In mijn naam (Intenzie is de naam op het web) en ik werk als relatie en gedragstherapeut, naast dat ik mij ook specialiseer als team en NLP coach.

Ik bied intuïtieve consulten aan, waar de focus ligt op jou als individu. Jij mét jouw verhaal. Jouw wensen, vragen, behoeftes, struggles en jouw verlangens. In gesprek met jou, creëer ik een veilige, vrije en onbevooroordeelde sfeer, waarin het gevoel van veiligheid centraal staat.

Ik zie mijzelf als zowel book en street smart.
Ik heb gestudeerd achter de banken van de hogescholen en cursusruimtes, als geleerd vanuit de praktijk. Dit gebruik ik in het werken met mensen en hun situaties.

Er zijn meerdere redenen om de overweging tot het voeren van een telefonische consult met mij, daarnaast zijn de onderwerpen uiteenlopend en zijn de opties grenzeloos.

______
Van het niet lekker in je vel zitten, tot het steeds ervaren van wrijving en
problemen in de relatie.
-
Het ervaren van vastgeroeste patronen, tot het ervaren/ doen van vreemdgaan in relaties.
-
Van oude trauma's die steeds weer opduiken, tot het niet weet weten van wie je bent of wat je nu wilt in het leven.
-
Van het steeds weer ruzie hebben in de relatie, tot het grenzeloos zijn in gedrag naar jezelf.

Misschien herken je jezelf niet in bovenstaande thema’s, maar zijn er andere dingen die je bezighouden of merk je dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt.
_____

Wat doe ik dan?
Ik werk met de focus op het verkrijgen van rust, helderheid en praktische tools.
Dit door antwoorden op jouw vragen te vinden, door je gehoord, begrepen, gezien en gewaardeerd te voelen. Naast dat we samen onderzoeken, naar wat het is, dat jij nodig hebt, wat maakt dat jij dit zo ervaart én hoe jij dit kan realiseren vanuit jouw eigen en authentieke persoonlijkheid.

Waarbij spiritualiteit, deskundigheid én professionaliteit hand in hand samengaan.

*Ook bied ik de consults aan in het Engels*

Ik hoop je snel te horen!

Love in Peace,
Lydia

Lees meer..

Reviews

Consulent Lydia heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support