Malou - Box: 851 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Malou

0 reviews

Life Coach Sterk intuitief Sterk heldervoelend en helderwetend Luisterend oor Liefde en Relatie Werk en Advies Revalidatiebegeleiding

Afwezig

Over mij

Ik ben Maria Louise (Malou), 57 jaar, single moeder en life coach. Vanuit mijn praktijk Flair Coaching Nl begeleid ik met name vrouwen vanuit mijn levenservaring, opleiding en kennis. Ik ben erva

Ik ben Maria Louise (Malou), 57 jaar, single moeder en life coach.
Vanuit mijn praktijk Flair Coaching Nl begeleid ik met name vrouwen vanuit mijn levenservaring, opleiding en kennis.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van scheiding, adoptie, schuldhulpverlening, huiselijk geweld, overgang (menopauze), burn-out, obesitas en diverse zware operaties.
Verder ben ik bekend met depressie, autisme en PTSS.

Door mijn jarenlange ervaring in het buitenland heb ik veel kennis opgedaan van diverse culturen en levensopvattingen. Van kinds af aan heb ik affiniteit met het Boeddhisme en deze levensfilosofie pas ik vaak toe in mijn praktijk.

Ik werk met liefde en passie en geef graag mensen een zetje in de juiste richting. Daarbij bied ik een luisterend oor om met jou in gesprek te gaan en o.a. zelf-inzicht bij jou teweeg te brengen.

Ik geloof erin dat iedereen het leven uiteindelijk zelf weer aan kan met een beetje hulp in de vorm van een gesprek van
vrouw tot vrouw.

Soms is een beetje erkenning of gehoord worden al voldoende om weer verder te kunnen

In liefde,

Van hart tot hart,

Malou

Lees meer..

Reviews

Consulent Malou heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support