Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 222 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Manoe 14

Manoe

Ster Ster Ster Ster Ster
495 reviews

Erv. Paragnost-Medium, Hoog invoelvermogen, Neem jouw zijn en dat van anderen even over, Sterk in relaties-begeleiding, Karakteranalyse, HSP-kundig.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 222 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lief medemens, Ik ben een ervaren Paragnost-Medium, Energetisch therapeute, Coach en counseler, luisterend oor, met een haarfijn invoelvermogen. Dit heb ik bij mijn geboorte mee gekregen, ik ben

Lief medemens,
Ik ben een ervaren Paragnost-Medium, Energetisch therapeute, Coach en counseler, luisterend oor, met een haarfijn invoelvermogen.

Dit heb ik bij mijn geboorte mee gekregen, ik ben een high sensitive person. Door mijn lichamelijke beperking heb ik mijn hooggevoeligheid onbewust vergroot. Wat me in mijn leven als kind, puber en volwassene op veel vlakken, mooie dingen heeft opgeleverd, tot op heden.

Naar familie, klasgenoten, collega's, vrienden en vriendinnen, was ik vaak een oplossende en helende factor, omdat ik de dingen al snel doorhad, wist maar ook aanvoelde en doorzag.
Zoals ook de dingen die nog moesten komen, alles wat we niet zien.

Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om verder te gaan met mijn gave en het bedrijfsleven, scholen en organisaties achter me te laten. Ik gaf me over aan mijn passie, mijn zijn en liet alle goedbetaalde zekerheden achter me.
En dat voelt tot op heden nog steeds heel goed.

Ik heb niet veel van jou nodig om er voor je te zijn.

Want met jouw naam en geboortedatum kan ik tijdens ons telefoongesprek, chat maar ook via de mail, jouw “zijn” en dat van jouw naasten, even overnemen. Ik kan voelen wat erin jou of de ander omgaat.

Bodyscan: Ik Scan als het ware door jouw energie en die van je naasten, ik neem jouw ‘zijn’ maar ook die van jouw naasten over. Ik voel en filter wat er speelt tussen jou, jouw omgeving en die ander, waar het mis gaat, waar je in vastloopt, wat je dwars zit, welke emoties en angsten er spelen, welk proces er bij je gaande is op dit moment enz. Ik vang zelfs ‘woorden’ op die niet en wel uitgeproken zijn naar elkaar.


Ik doe Karakteranalyses: Ik kan van elke persoon zijjn/haar karakter beschrijven, wat zijn/haar gevoelens en gedachten zijn, principes, wat belangrijk is of waar hij/zij een zielsverbinding mee heeft, of welke fase van zijn/haar leven zit.
*Het geeft als voordeel, dat zodra je weet ‘hoe’ iemand is en je diegene ook nog erg leuk vind.
Naar de mogelijkheden kunt kijken, hoe dichter en intenser tot elkaar te komen en met elkaar te mogen zijn.


Het maakt voor mij niet uit wie jouw naasten zijn: vrienden, collega’s, familie, kinderen, partner enz. Ik voel en pak ten alle tijden, de verbinding met elkaar op en geef je zuivere antwoorden als ik zuivere informatie heb ontvangen jou.
Ik leun daarbij op mijn helder- voelende, horende, wetende, ook soms ziende en Hoogsensitieve vermogen van mijn zijn.
De kracht van mijn Hoogsensitiviteit is, dat ik niet alleen bestaande emoties hoor, maar ook de onderliggende emoties voel. Daarnaast kan ik letterlijk voelen wat een ander niet zegt.


Ik ben zeer deskundig in het begeleiden van Hoog Sensitieve Personen. Sterk in relatie-problemen en relaties op zielsniveau.
Ondersteuning in rouwverwerking, trauma’s, opvoeden en conflicten.

Vrij maken van emoties, angsten, uw spirituele ontwikkeling.
Ook op maatschappelijk-, zakelijk-, werk-, school en financieel gebied.


Je mag mij vragen stellen over het verleden, heden en toekomst.
*Ik doe ook droomverklaringen, text consulten en fotoreadings.


Ik werk met mijn beschermengelen op, integere- en zuivere wijze, persoons- en oplossingsgericht, voor iedereen die door verschillende omstandigheden het moeilijker heeft in onze samenleving, om overeind te blijven staan.


Ik geloof in de Wet van de Aantrekkingskracht, als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug keert.

Als Energetisch en sensi-therapeute, gebruik ik de huidige trillingen van een persoon om tot een levensweg of uitkomst te komen, waar hij of zij wil zijn, wil komen of bij wil horen.Ons telefonisch/chat en e-mailcontact kan heilzaam zijn en helend werken voor jou. Schroom je niet mij te bellen, ik zal er graag voor je zijn en help je zeker op weg. Mijn werkwijze zal integer, zuiver, motiverend en doelgericht zijn.

Ik spreek je snel....liefs Manoe... Boxnr-222


*Mijn aanwezigheid wekelijks zal zijn:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag.

Lees meer..

Reviews

Consulent Manoe heeft 495 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor de zuivere opheldering! ☀️☀️☀️

Nina - Juli 23, 17:08

Graag gedaan meis xx.

Manoe - Juli 23, 17:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer, ik bedoelde trouwens gister middag IPV zonet. (Want gister middag had ik gebeld omdat ik zo van slag was over wat er gebeurde). Dankje voor het invoelen. En ik hoop dat alles goed komt komt met die collega XD (shame) hahaha

Anoniem - Juli 13, 14:51

Manoe - Juli 14, 10:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Dat wilde ik graag nog zeggen. Je was opeens afwezig. Ik bel je niet voor niks steeds terug. :) Bedankt dat je er even was net. Ik wilde je ook nog vragen hoe je het verder ziet met mijn bad habbits.. vandaar die inleiding, niet meer aan toe gekomen. XD komt volgende keer :) Veel liefs.

Anoniem - Juli 02, 20:14

Inderdaad een volgende keer, helaas moest ik weg xx.

Manoe - Juli 02, 20:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Je zegt het bijna elke keer als ik bel, dat het nooit helemaal gaat worden zoals ik wil. Ik raak dan steeds half in paniek, want ik vat het denk ik helemaal verkeerd op, mijn excuses daarvoor. Je bent echt een van mijn favorieten op de lijn. Heel veel liefs en waardering van mij.

Anoniem - Juli 02, 20:09

Snap ik meis, geen excuses hoor, wij kennen elkaar nu al zo lang, fijn weekend meis, neem je rust xx.

Manoe - Juli 02, 20:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Wanneer ben je er weer? Liefs

Anoniem - Juni 21, 14:21

Nu xx

Manoe - Juni 21, 17:11
Bekijk alle 495 reviews