Afwezig
Profielfoto van Manuela Reinders 4

Manuela Reinders

Ster Ster Ster Ster Ster
35 reviews

Van Harte Welkom, Jarenlang ben ik te zien geweest in een Tv programma. Helderziend-Toekomst prognose-Contact met gene zijde- Ghosthunting.

Afwezig

Over mij

Van Harte Welkom, Vanaf kinds af aan heb ik een Helderziende gave waarmee ik veel mensen op weg heb mogen helpen. Ik heb veel dingen mogen beleven en zien omtrent het Ghosthunting wat ik al jaren met

Van Harte Welkom,

Vanaf kinds af aan heb ik een Helderziende gave waarmee ik veel mensen op weg heb mogen helpen. Ik heb veel dingen mogen beleven en zien omtrent het Ghosthunting wat ik al jaren met heel veel plezier doe, Ik ben al op verschillende Locaties geweest om een spiritueel onderzoek te verrichten.
Mijn kracht ligt voornamelijk ook bij Toekomstprognose, Huisreiniging, Contact met gene zijde, Ghosthunting, Na tich beproevingen en zware levenslessen voel ik mensen heel goed aan. Ik vermeld u er wel eerlijk bij dat ik een eerlijk consult geef en waarbij ik alleen de dingen doorgeef die doorkomen.
Als u het consult met mij aangaat vind ik het enorm belangrijk dat u zich op u gemak voelt en welkom voelt en u zich thuis voelt bij mij!
U kunt met veel vragen bij mij terecht en ik zal u zo goed mogelijk van dienst zijn. Als u het consult met mij aan gaat is het misschien verstandig dat u voorafgaand een pen en papier bij de hand hebt zodat u alles kan noteren wat ik u doorgeef.


- Toekomstprognose
- Contact met gene zijde
- Huisreiniging op afstand
- Ghosthunting


Veel Liefs Manuela.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2

Reviews

Consulent Manuela Reinders heeft 35 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Top!!

Lovely - Augustus 11, 01:54

Dank u wel

Manuela Reinders - Augustus 11, 01:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt wow, deze dame

Lovely - Augustus 11, 01:43

Dank u wel

Manuela Reinders - Augustus 11, 01:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik geloof deze dame, ze voelt het proces gaande in jou en ook jou talenten etc

Lovely - Augustus 11, 01:19

Dank u wel

Manuela Reinders - Augustus 11, 01:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Ja super, snel..heel invoelend woww!

Lovely - Augustus 11, 01:17

Dank u wel

Manuela Reinders - Augustus 11, 01:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Zij voelt de situatie echt tot in de puntjes aan. Ik kan haar echt aanraden. Was nog vergeten te vragen of het van zijn kant nog lang zou duren?

Ellen - Augustus 11, 00:21

Allereerst Hartelijk dank. Ik heb het gevoel dat mijn aandacht een beetje gaat tussen Okt en dec van dit jaar. MVG Manuela

Manuela Reinders - Augustus 11, 00:32
Bekijk alle 35 reviews