Marco R. - Box: 834 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Marco R.

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Medium: helder voelend, helderhorend, helder wetend. Liefde/Relatie, Werk, HSP, Narcisme, Bewustwordingscoach, Spiritueel coach,engelenkaarten, lenorm

Afwezig

Over mij

Sinds mijn kindertijd kan ik andere mensen aanvoelen. Ik ben hierdoor opzoek gegaan naar wie ik ben en wat ik kan. Dan heb ik ontdekt dat ik ook helder wetend en helder voelend ben. Ik krijg boodsch

Sinds mijn kindertijd kan ik andere mensen aanvoelen. Ik ben hierdoor opzoek gegaan naar wie ik ben en wat ik kan. Dan heb ik ontdekt dat ik ook helder wetend en helder voelend ben.
Ik krijg boodschappen door van gidsen, aartsengelen, beschermengelen en overledenen. Ik werk aan de hand van een foto, naam en de geboortedatum en krijg zo de boodschappen door die opdat moment belangrijk zijn voor je. Daarnaast krijg ik ook antwoorden door op de vragen die je hebt.
Ik heb heel wat opleidingen gevolgd rond intuïtieve ontwikkeling.

Ik werk ook als coach en tijdens de consulten kijk ook of ik je op deze manier kan helpen, aan de hand van tips, hoe je anders kan denken, hoe je je leven weer op de rail krijgt of net dat het wel allemaal lukt maar nog iets mist in het leven.
Ik werk heel veel met de filosofie van Louise Hay, ik heb er heel wat workshops van gevolgd en een jaartraining en eind dit jaar ben ik ook een gecertificeerd Louise Hay teacher.

Ik kijk er naar uit om al je vragen te beantwoorden.
Tot snel,
Groetjes Marco

Lees meer..

Reviews

Consulent Marco R. heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Duidelijk

Lis - Juni 08 2021, 06:37

Dankjewel

Marco R. - Juni 08 2021, 06:38
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support