Marco - Box: 2311 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2311 (€ 0,90 p.m.)

Marco

Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Medium Paragnost. Spiritueel/life coach. Narcisme-Healing Weer volledig in je kracht en vertrouwen. Liefde, Relatie, wonen, werk, Empathie Zuivering

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2311 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relati

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach.
Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.
Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme, en dieren behoort tot de mogelijk heden.
Alle dingen waar jezelf niet uitkomt probeer ik je verder te helpen. Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom, help je graag verder in vrede liefde en licht.
Bied o.a. ook hulp bij HSP, empathie (daar zit je talent) en trasformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.
Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven, en de juiste handvaten om weer in je kracht en je energie te komen waardoor je balans voelt en vol vertrouwen verder kan.
Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.
Je bent van harte welkom.

Lees meer..

Reviews

Consulent Marco heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Beste Marco - heel erg bedankt voor ons gesprek. Ik begrijp nu mijn situatie en je hebt mij de juiste inzichten en tools gegeven om weer door te kunnen. Het was een fijne leerles.

Rudi - September 04 2021, 10:08

Heel erg graag gedaan. ik wens je heel veel succes en groei in deze situatie. Fijn dat je er weer vertrouwen in hebt gekregen.

Marco - September 04 2021, 10:34
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support