Marcus - Box: 778 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 778 (€ 0,90 p.m.)

Marcus

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Via mijn kracht/hoog sensitiviteit wil ik jou begeleiden naar eigen geestkracht en hoe dit optimaal in te zetten in verbinding naar de ander.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 778 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom op mijn profiel Ik ben de jongste telg van mijn familie die totaal uit acht gezinsleden bestond. Mijn moeder zou zó uit de wereld van de heksen kunnen komen, ze was een echt kruidenvrouwtj

Welkom op mijn profiel

Ik ben de jongste telg van mijn familie die totaal uit acht gezinsleden bestond.
Mijn moeder zou zó uit de wereld van de heksen kunnen komen, ze was een echt kruidenvrouwtje met bijzondere gaven. In haar keuken was een hele wand gevuld met donkere potjes met een kurken deksel. Voor elk kwaaltje was er een kruid en anders verdween het in de maaltijden die ze bereidde. Om in keukentermen te blijven kun je wel zeggen, het is er met de paplepel ingegoten.

Ik was als kind niet iemand die op de voorgrond wilde staan en wist al vroeg hoe aandacht af te buigen. Gezien worden is belangrijk doch het moment dat ik de showmaster word gaan bij mij de spotlights uit. Ik was een echte dromer en vaak was ik in andere werelden, nu nog steeds heb ik momenten dat ik even ergens anders ben. Wat mij altijd heeft verbaasd, dat alles wat ik droom, zó in detail kan zijn. Ondanks dat ik niet echt een aanwezige persoonlijkheid was voelde ik wel dat ik anders was. Een bepaalde kracht die in mij naar boven wilde komen en een sterke intuïtie.
Regelmatig voelde ik aanwezigheid in ruimtes echter wist als kind hier nog niet mee om te gaan en bestempelde dit als fantasie. Later heb ik mogen ontvangen wat deze uitzonderlijke kracht, zou gaan betekenen voor mij en wat ik zou mogen gaan uitdragen.
Uit een test werd duidelijk dat het een grote uitdaging zou worden om met een grote Amygdala (gevoelscentrum in de hersenen) en mijn hoog gevoeligheid mijn weg te gaan vinden als man.

Van baby tot wie ik ben heb ik vele uitdagingen mogen ontvangen en heb menige keren op het randje van overgaan naar de fijnstoffelijke wereld gestaan. Als duizendpoot is creëren zeker één van mijn missies en zie dan ook alles als creatie of deel daarvan. Ik hou van duidelijke uitleg, en gebruik metaforen om wat moeilijk lijkt toe te lichten met zeker een vleugje humor.

Na de zorg die ik heb mogen uitdragen voor mijn vader, kwam ik op latere leeftijd mijn zielsmaatje tegen. Een zielsverbinding die zó groots is en waar verliefdheid meteen is overgegaan naar houden van, naar elkaar en houden van jezelf. Een ziel met enorme gaven en gevoeligheid waarvan haar processen synchroon hebben gelopen met die van mij. Pas als je ruim 9000 km van elkaar verwijderd bent en de zielsverbinding zo duidelijk voelbaar is, elk uur, elke minuut en elke seconde. Dan weet je hoe bijzonder de verbinding is onvoorwaardelijk. Een verbinding die ik als man graag wil uitdragen.


Werkwijze:

Ik wil graag een luisterend oor zijn, gehoord worden vind ik persoonlijk belangrijk, zeker voor het afstemmen naar en met elkaar met de juiste empathie. Niets is vreemd, of het nu gaat om de geziene en of de ongeziene wereld doch wel met twee voeten op de aarde.
Laat mij jou helpen met je hulpvragen of je mede inzichten geven in de signalen die we dagelijks mogen ontvangen. Je verduidelijking aanreiken in de verwarring van het moment.
Communicatie tussen de zender en ontvanger is erg belangrijk en wil je graag helpen de ruis te verminderen en samen frequenties te zoeken om de zend en ontvangst te verduidelijken.


Wat kun je vragen:

Ik sta open voor alle vragen echter vraag mij niet wat jouw toekomst gaat brengen, mijn mening is dat het lot ligt in veler handen, met ieder zijn eigen wil en de keuze momenten die we zelf maken in het bewuste. Soms is luisteren al voldoende met begrip, respect en vertrouwen in een wereld die eenzaam kan zijn. Allerlei levensvragen, vragen over je werk, relatie en wellicht je verborgen talenten. Weet dat ik mensen zie als gelijken en dat we van elkaar mogen leren.


Graag wil ik de mannelijke kant van diepe zielsconnecties en relaties belichten daar de reactie en handelswijze van man en vrouw beider anders kunnen zijn. Ik ben in staat om snel te herkennen of het om een aardse en/of zielsconnectie gaat en waar dat er knelpunten zijn die in het dagelijks leven er voor zorgen dat de voortgang van processen belemmerd wordt.

Als ik naar mezelf kijk als man ben ik trots op waar ik sta omdat het in ons huidig collectief niet altijd gemakkelijk is om je gevoeligheid te tonen. Ik zie de kwetsbaarheid en de openheid daarin als man juist als een dierbare gave die mede bijdraagt aan een vreugdevol, liefdevol en een dagelijks bestaan vanuit voldoening.

Spiritualiteit mag er ook zijn in mannen en is juist een hele belangrijke basis voor veiligheid en vertrouwen in ons aards bestaan. En maakt veel transformatieve processen mogelijk.
Mijn belangrijkste leus in mijn leven is: “Er zijn geen problemen, alleen maar oplossingen”.

Ik, Marcus zie er naar uit je te ontmoeten.

Lees meer..

Reviews

Consulent Marcus heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support