Afwezig
Profielfoto van Margret 1

Margret

Ster Ster Ster Ster Ster
31 reviews

WELKOM! Medium/Healer/Mental- HSP Coach, Numeroloog, Transformatie, Rouw, Helder Inzicht, Liefde, Relatie, Werk, Levensvragen, Motivator, Ned Eng Dui

Afwezig

Over mij

Welkom! * Nederlands, English, German speaking * Tekst mag altijd, naam en geb datum! * Eigen Praktijk * ⭐⭐⭐⭐⭐ reviews op google * Concrete vragen aub! Ik ben Margret Schmetz, 54 jaar, e

Welkom!

* Nederlands, English, German speaking
* Tekst mag altijd, naam en geb datum!
* Eigen Praktijk
* ⭐⭐⭐⭐⭐ reviews op google
* Concrete vragen aub!Ik ben Margret Schmetz, 54 jaar, een alleen-geboren tweeling met de helm op en doe mijn roeping vanuit mijn hart.

Mijn hele leven werk ik al met veel plezier en toewijding met mensen. Mensen motiveren en stimuleren om meer uit zichzelf of hun situatie te halen of hen helpen om zichzelf weer bij de hand te pakken in moeilijke of verdrietige tijden, is altijd al mijn drive en passie geweest. Als mens ontkomen we er niet aan dat we door de "life-events" die we meemaken voortdurend in ontwikkelingsprocessen terecht komen, of dat nu op persoonlijk-, werk-, zakelijk-, of relatievlak is.
Tijdens een consult met mij krijg je datgene mee wat op dat moment voor jou van belang is om vooruit te kunnen. Dankzij mijn unieke werkwijze weet ik snel tot de kern te komen waardoor er gelijk inzicht, helderheid, en daarmee nieuwe energie binnen jezelf vrijkomt en je voelt je gelijk gehoord. Consulten met mij werken helend en een hele tijd door.

Expertises;

* Medium
* Healer
* Gediplomeerd Coach
* Gediplomeerd HSP Coach (hoog
sensitief persoon)
* Gediplomeerd Counselor
* Gediplomeerd in theorie intuitieve
ontwikkeling
* Gecertificeerd mindfulness based
cognitieve Therapeut hbo
* Gecertificeerd Online Coach hbo
* Ervaringsdeskundige!

Werkwijze;

Mijn werkwijze is van een no-nonsens spiritualiteit. Open, direct, eerlijk, respectvol, altijd liefdevol en met een tikje humor, vanuit het NU en met de voetjes op de grond.
Naar mijn idee manifesteren we altijd vanuit het NU. Ik werk dan ook met het proces waarin je nu verkeert, net uitkomt of ingaat. Je krijgt altijd datgene mee wat op het moment voor jou van belang is. Wanneer het zo mag zijn dat ik toekomst gerichte boodschappen mag doorgeven gebeurd dit altijd spontaan, of tijdens het gesprek.

Voel je welkom, ik kijk ernaar uit je te spreken.

Lieve groet,

Margret.

Lees meer..

Reviews

Consulent Margret heeft 31 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Maakte me zorgen over een date waar ik bang voor was dat die niet zou doorgaan door een telefoongesprek. Is zeker doorgegaan en was super. Maar hij zei wel dat hij geen probleem in het telefoongesprek zag. Hoe het nu gaat verlopen, wil ik nu niet teveel over piekeren. Bedankt voor uw luisterend oor en advies.

Michy - September 20 2020, 22:26

Fijn om te horen dat het goed gekomen is! En dankjewel.

Margret - September 20 2020, 22:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Margret, De verbinding viel helaas weg. Maar bedankt voor je luisterend oor en je adviezen. Ik voelde me zo begrepen!! Bedankt en tot snel♡ liefs

LadyV - Augustus 03 2020, 18:37

Lieve Vera, dankjewel! Gewoon ff bellen als je wil ventileren, en je kan het!

Margret - Augustus 03 2020, 18:41
Bekijk alle 31 reviews