Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 575 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Marianne 6

Marianne

Ster Ster Ster Ster Ster
138 reviews

WELKOM! Ervaren medium, tweelingzielconnector, transformatiecoach, bijna doodervaringsdeskundige en healer. Geen kaarten.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 575 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

ZIELSRELATIE VERDIEPINGSDAG Op 18 juni organiseer ik Op Hodenpijl een prachtige, helende dag voor iedereen die in een zielsrelatoeproces zit. De dag is zorgvuldig opgebouwd, om je op jouw persoonlijke

ZIELSRELATIE VERDIEPINGSDAG
Op 18 juni organiseer ik Op Hodenpijl een prachtige, helende dag voor iedereen die in een zielsrelatoeproces zit. De dag is zorgvuldig opgebouwd, om je op jouw persoonlijke zielsrelatiereis rust en vertrouwen te laten voelen. We laten je hart, ziel en lichaam intensief samenwerken.
Meer informatie: Zielsrelatie Verdiepingsdag als event op Facebook.
_________________________

Mijn leven kreeg een andere wending toen ik op negenjarige leeftijd een bijnadoodervaring had.

Tijdens mijn bezoek aan de hemel gaven de Engelen me inzicht in alles wat ik nodig had om mijn traumatische jeugd te helen en later anderen te kunnen helpen. Ik dacht dat ik het seksueel misbruik, de geestelijke en lichamelijke mishandeling niet zou overleven, maar leerde dat met onvoorwaardelijke liefde alles mogelijk is. Sindsdien zijn de Engelen en mijn paranormale gaven en helende krachten een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Dagelijks geef ik readings en healings aan mensen die graag inzicht willen krijgen in wat er in hun leven speelt en los willen komen van oude patronen, blokkades en fysieke ongemakken . Door de jaren heen heb ik mijn paranormale gaven en het contact met de Engelen verfijnd en me gespecialiseerd in tweelingzielen en zielsverwanten. Ik zie mijn werk als een roeping en begeleid je met begrip, toewijding en vooral heel veel liefde!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1

Reviews

Consulent Marianne heeft 138 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb heel veel aan het gesprek gehad.het was van een alles omvattend iets.je kan echt op diepere lagen kijken bij mensen.ik voelde me helemaal gezien als mens ook bij het leren afschermen ben je heel behulpzaam.een dikke pluim voor jou

geeke - Mei 17, 14:38

Dank je wel voor je lieve woorden!

Marianne - Mei 17, 16:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Top,om te horen waar we staan op onze weg ...het is een blijft een hele pittige reis maar we komen op onze bestemming aan daar ben ik van overtuigd....alleen wanneer blijft open ....liefs marja

marja - Januari 01, 21:32

Het pad met een zielsgeliefde kan heel zwaar zijn. Je doet het heel goed. Houd vertrouwen, 2022 brengt licht en antwoorden!

Marianne - Januari 01, 21:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Super mooi verwoord weer, duizend x dank op deze mooie kerstdag. Veel liefs ✨⭐

Anoniem - December 25 2021, 11:02

Heel graag gedaan!

Marianne - December 27 2021, 20:29
Ster Ster Ster Ster Ster

♥️ dankjewel, mooi hoe je verwoordde wat je zag die bubbel met mij erin. Misschien zie jij alles nog net wat gedetailleerder en dus ook specifieker. Knap. Ik moet niet te drastisch zijn misschien, ook al maakt het me zo moe. Veel liefs ♥️

Anoniem - December 24 2021, 20:10

Je doet het echt heel goed.En logisch dat je het soms zat wordt. Volgens mij komen de beelden overeen, maar verschilt de interpretatie.

Marianne - December 24 2021, 20:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Marianne, ik kan straks over 30 min nog opwaarderen, heb je dan nog even tijd? Veel liefs

Anoniem - Juni 18 2021, 21:16

Dank lieve Ivy. Ik zal zorgen dat ik om 21.45 uur weer online ben.

Marianne - Juni 18 2021, 21:17
Bekijk alle 138 reviews