Afwezig
Profielfoto van Marianne 9

Marianne

Ster Ster Ster Ster Ster
140 reviews

WELKOM! Ervaren medium, tweelingzielconnector, transformatiecoach, bijna doodervaringsdeskundige en healer. Geen kaarten.

Afwezig

Over mij

ZIELSRELATIE VERDIEPINGSDAG Op 18 juni organiseer ik Op Hodenpijl een prachtige, helende dag voor iedereen die in een zielsrelatoeproces zit. De dag is zorgvuldig opgebouwd, om je op jouw persoonlijke

ZIELSRELATIE VERDIEPINGSDAG
Op 18 juni organiseer ik Op Hodenpijl een prachtige, helende dag voor iedereen die in een zielsrelatoeproces zit. De dag is zorgvuldig opgebouwd, om je op jouw persoonlijke zielsrelatiereis rust en vertrouwen te laten voelen. We laten je hart, ziel en lichaam intensief samenwerken.
Meer informatie: Zielsrelatie Verdiepingsdag als event op Facebook.
_________________________

Mijn leven kreeg een andere wending toen ik op negenjarige leeftijd een bijnadoodervaring had.

Tijdens mijn bezoek aan de hemel gaven de Engelen me inzicht in alles wat ik nodig had om mijn traumatische jeugd te helen en later anderen te kunnen helpen. Ik dacht dat ik het seksueel misbruik, de geestelijke en lichamelijke mishandeling niet zou overleven, maar leerde dat met onvoorwaardelijke liefde alles mogelijk is. Sindsdien zijn de Engelen en mijn paranormale gaven en helende krachten een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Dagelijks geef ik readings en healings aan mensen die graag inzicht willen krijgen in wat er in hun leven speelt en los willen komen van oude patronen, blokkades en fysieke ongemakken . Door de jaren heen heb ik mijn paranormale gaven en het contact met de Engelen verfijnd en me gespecialiseerd in tweelingzielen en zielsverwanten. Ik zie mijn werk als een roeping en begeleid je met begrip, toewijding en vooral heel veel liefde!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Zielsverwanten +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1

Reviews

Consulent Marianne heeft 140 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Marianne is heel goed in het aanvoelen van wat er speelt. Beschrijft goed waar de angel zit en geeft handvatten hoe dingen ten goede om te keren. Zeer professioneel! Groetjes en liefs.

Sandra - Januari 19, 10:52

Dank voor je mooie review! Ik heb er alle vertrouwen in dat je het tij kan keren.

Marianne - Januari 19, 11:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor ons fijne gesprek! Je voelde zo zuiver wat er gespeeld heeft, mijn thema’s en wat er zich nog mag gaan ontvouwen. Je bevestigt mijn gevoel, ik kijk in vertrouwen vooruit. Liefs!

Tien - Januari 14, 10:27

Dank voor je mooie review en vertrouwen!

Marianne - Januari 14, 11:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb heel veel aan het gesprek gehad.het was van een alles omvattend iets.je kan echt op diepere lagen kijken bij mensen.ik voelde me helemaal gezien als mens ook bij het leren afschermen ben je heel behulpzaam.een dikke pluim voor jou

geeke - Mei 17 2022, 14:38

Dank je wel voor je lieve woorden!

Marianne - Mei 17 2022, 16:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Top,om te horen waar we staan op onze weg ...het is een blijft een hele pittige reis maar we komen op onze bestemming aan daar ben ik van overtuigd....alleen wanneer blijft open ....liefs marja

marja - Januari 01 2022, 21:32

Het pad met een zielsgeliefde kan heel zwaar zijn. Je doet het heel goed. Houd vertrouwen, 2022 brengt licht en antwoorden!

Marianne - Januari 01 2022, 21:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Super mooi verwoord weer, duizend x dank op deze mooie kerstdag. Veel liefs ✨⭐

Anoniem - December 25 2021, 11:02

Heel graag gedaan!

Marianne - December 27 2021, 20:29
Bekijk alle 140 reviews