Marielle - Box: 727 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 727 (€ 0,90 p.m.)

Marielle

0 reviews

Liefde & relaties, Tweelingzielen, healing waaronder stress & angst verwijderen, tarot , coaching, maar vooral een luisterend oor.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 727 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom lief persoon, ik ben geboren met een mooie sterke gave, daarnaast ben ik ook HSP-er en ik ben werkzaam als levenscoach2211. Ik geef coaching, healingen en ik voel in bij mens en dier ook als ze

Welkom lief persoon, ik ben geboren met een mooie sterke gave, daarnaast ben ik ook HSP-er en ik ben werkzaam als levenscoach2211. Ik geef coaching, healingen en ik voel in bij mens en dier ook als ze overleden zijn. Daarnaast gebruik ik mijn kaarten ter ondersteuning in het proces zodat ik even mee kan kijken wat er zich afspeelt of staat te gebeuren.

Verder kan ik je tips en tools meegeven om de verandering in jezelf te maken, om beter met de situatie om te gaan zowel met jezelf of met de ander. Zodat je toch ook dicht bij jezelf kan blijven

Mijn specialiteiten zijn:
coaching
healing, ook op afstand voor mens en dier
contact maken met overleden mensen
huisreiniging en bescherming
tarot
Aura lezen mens en dier
Relatieproblemen
Familie conflicten
Uw spirituele ontwikkeling
Tweelinzielen/ soulmates
Nascisme
ADHD/autisme
Burn-out
Mocht je dit aanspreken bel mij gerust.

Lieve groetjes Marielle

Lees meer..

Reviews

Consulent Marielle heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support