Afwezig
Profielfoto van Mariska 1

Mariska

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

“Nieuw” Twin/Soulmate Healing via Text-Consult! Healing, blokkades opheffen, zelfliefde, trauma, narcisten.

Afwezig

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Het is mijn missie om jou weer te laten stralen door oude emoties, zoals bijvoorbeeld pijn, verdriet, teleurstelling, angst en afwijzing te helen. Do

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel!

Het is mijn missie om jou weer te laten stralen door oude emoties, zoals bijvoorbeeld pijn, verdriet, teleurstelling, angst en afwijzing te helen. Door deze emoties en oude patronen te doorvoelen, zodat ze losgelaten kunnen worden. Hierdoor ontstaat er ruimte en gaat jouw energie en liefde weer stromen.

Mijn specialiteiten zijn:
- Healing
- Innerlijke reis (samen doorvoelen we de blokkades, zodat je ze loslaat)

Tweelingziel, zielsverwanten, zielsconnecties
Het is heel bijzonder om een zielsliefde te ontmoeten!
De liefde. De herkenning. De ogen zijn de poorten naar de ziel, het is zo mooi om elkaars ziel te mogen zien. Het is zo bijzonder om zo’n diep respect en waardering te voelen, zo’n verbondenheid, eenheid, onvoorwaardelijke liefde. Tip!!! Vraag een Twin/soulmate Healing aan via TEXTCONSULT!

Narcisten/Psychopaten
Heb je net als ik te maken (gehad) met narcisten in je leven, wil je hier los van komen, dat kan, dat doen we samen! TIP: vraag een Narcisten Healing aan dmv TEXTCONSULT, zodat alle blokkades weggehaald worden en de energie weer gaat stromen!

Tip! TEXTCONSULT - Twin/Soulmate Healing
Ervaar meer rust & vertrouwen door zuivering van jullie energieën, zodat de liefde weer kan stromen. De healing duurt 33 minuten inclusief een PDF met verslag en boodschappen van mijn gidsen. Met tips & tricks voor (inner) Union.

Tip! TEXTCONSULT - Narcisten Healing
Laat alle blokkades weghalen, jullie energie wordt gezuiverd, zodat jij weer gaat stralen!
De healing duurt 33 minuten inclusief PDF verslag met boodschappen van mijn gidsen. Met tips & tricks voor jouw heling tot inner union.

Ik help je met alle liefde!
Je bent van harte welkom!

Liefs,
Mariska

Lees meer..

Reviews

Consulent Mariska heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews