Afwezig
Profielfoto van Marita 5

Marita

Ster Ster Ster Ster Ster
64 reviews

Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, transformatie, Astrologie, mBIT coach

Afwezig

Over mij

Graag help ik je verder! Door het afstemmen op de frequentie van personen/relatie-entiteiten/bedrijven kan ik hierover informatie ontvangen, interpreteren en daarmee je vragen beantwoorden. Het geeft

Graag help ik je verder! Door het afstemmen op de frequentie van personen/relatie-entiteiten/bedrijven kan ik hierover informatie ontvangen, interpreteren en daarmee je vragen beantwoorden. Het geeft je helderheid en inzicht. Eventueel kan ik ook foto’s lezen. 

Bij mij komt de energie op verschillende manieren door; helder voelen/weten/horen en soms ruiken en proeven. Ik denk dat iedereen in staat is om tot op zekere hoogte deze vermogens te ontwikkelen, en graag help ik je ook daarbij verder!
Hartelijke groet,

Marita

Astrologie & Coaching

In mijn praktijk Spiritual Advice bied ik zowel astrologie readings aan, alsook coaching. Astrologie is een geweldige tool als je bewust bezig bent met je zelfontwikkeling, en/of meer inzicht wil krijgen in jouw potentieel. Een astrologische blauwdruk geeft niet alleen inzichten in persoonlijke kwaliteiten / talenten en zingeving, maar kan ook voor ouders heel nuttig zijn om meer inzicht te krijgen in jouw kind. Voor relatievraagstukken is astrologie ook een goede tool om meer inzage te krijgen in hoe je zelf in relaties functioneert, en wat je nodig hebt.
Als mBIT coach (multiple Brain Integration Techniques) help ik je graag verder met het in kaart brengen waar het voor jou écht om gaat, en om vervolgens jouw systeem hiertoe te bewegen te leven naar de manier waarop jij wilt.
Lange tijd werd alleen het brein in ons hoofd als brein gezien dat het hele lichaam aanstuurde, maar de afgelopen tien jaar is er in de neurowetenschappen veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat we ook complete, adaptieve en functioneel neurale netwerken in ons hart en maag-darmkanaal hebben en dat er meer communicatie vanuit die gebieden naar ons hoofd gaan dan andersom.
Als je het gevoel hebt dat je niet verder komt, een intern conflict ervaart, niet gaat voor wat je echt wilt, dan kan deze coachings methode voor jou heel veel bijdragen!

Lees meer..

Reviews

Consulent Marita heeft 64 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn dat je op alles hebt ingevoeld! Ook op mijn woonsituatie dat ik waarschijnlijk eerder wegga en mijn huisgenoot blijft in de woning en ik ga samenwonen met mijn vriend. X

Anoniem - Januari 24, 13:15

Heel erg bedankt voor je review!

Marita - Januari 24, 14:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Marita voor het consult. Fijn je aanbevolen te hebben gekregen. Het consult was raak. Mooie zaken voorspeld. Dank je wel. X

Anoniem - Januari 24, 13:13
Ster Ster Ster Ster Ster

De verbinding viel weg, jammer daarna was je weer ingesprek! Dank je wel tot nu toe.. ik ben heel benieuwd?❤️

Geluksmoment - Oktober 27 2021, 16:43

Dankjewel voor je review nog!

Marita - Oktober 28 2021, 10:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een treffend, helder en snel consult!! Ik hoop dat mag volgen wat u heeft mogen zien/invoelen. Enorm bedankt!!

Nancy - September 21 2021, 23:24

Graag gedaan!

Marita - September 21 2021, 23:28
Ster Ster Ster Ster Ster

.

Anoniem - September 12 2021, 22:37

Marita - September 12 2021, 22:38
Bekijk alle 64 reviews