Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 1663 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Marja 14

Marja

Ster Ster Ster Ster Ster
376 reviews

Ervaren spiritueel tekenaar zielsverwantschap rouw trauma burnout zuiveren Tijdens tekenen vindt healing plaats. Gespecialieerd in emotiemanagement

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 1663 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom, In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe- en onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende- of nieuwe stap in ons leven te zetten. 'Van complex naar eenvoud

Welkom,

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan complexe- en onvoorziene situaties, die ons onzeker maken om een volgende- of nieuwe stap in ons leven te zetten.

'Van complex naar eenvoud'
'Van zwaar naar licht'
'Van chaos naar overzicht'

Open je hart voor nieuwe kansen.
Ik nodig je uit om kennis te maken met mijn inzichten en ervaringen.
Graag verken ik met jou alle mogelijkheden, onder andere aan de hand van mijn helende tekeningen, om nieuwe inzichten te krijgen en andere keuzes te kunnen maken.

Terwijl ik voor je teken krijg je puzzelstukken aangereikt die je proces in werking zetten en je in het heden en de toekomst de juiste inzichten geven.
Je kunt tijdens het consult al intense veranderingen ervaren.

Lieve groet,

Marja

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent Marja heeft 376 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor alles weer. Ik vroeg je dat omdat hij dat zelf ook heeft gedaan als kind en veel hulp bij gehad. (Ik treed even niet in detail zo in de review). Dat wilde ik je nog zeggen. Bijzonder consult weer. Je bent een mooi mens met veel diepgang. Dankjewel nogmaals. Liefs <3

Anoniem - Juni 23, 21:02

Het was er als antwoord voor jou. Niets komt zomaar. Bedankt voor de mooie review.

Marja - Juni 23, 21:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Nog 1 berichtje. Situatie is echt ongelooflijk gekmakend.. Maar er valt met mij zelf eigenlijk op dit moment ook geen land meer te bezeilen. Toch ben ik je echt dankbaar voor je luisterend oor, meeleven en alles wat je mocht zien. Ik heb het gehoord. En vond het fijn. Dankje voor je oprechtheid.

Anoniem - Juni 19, 02:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Veel liefs en hopelijk tot snel nog even op een ander tijdstip vanuit een wat fijnere energie. (Vanuit mij uit) liefs

Anoniem - Juni 19, 02:22

Graag gedaan. Hopelijk is er nu meer rust.

Marja - Juni 21, 15:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Maar het is ook al zoo laat en dat had ik even niet in de gaten. Dankjewel uit mijn hart voor het aanhoren van mijn chaos worstelingen en ongeloof. het meedenken, tekenen en voelen. En bedankt voor de wensen die je uitsprak. Ik vind je manier van werken fijn en bijzonder.

Anoniem - Juni 19, 02:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow het is ook al zo laat. Excuus als je misschien al eerder wilde stoppen. Ik hoop niet dat ik mijn verwardheid en bijkomend zwaar gevoel te veel heb lopen afgeven. Ik kreeg het gevoel die ruimte te krijgen. Daarom zei ik ook dat ik jou zo prettig vind.

Anoniem - Juni 19, 02:13
Bekijk alle 376 reviews