Marjolein - Box: 215 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 215 (€ 0,90 p.m.)

Marjolein

0 reviews

Krachtig helder vermogen | liefdevol | oordeelvrij | invoelend | holistisch healer | goede luisteraar | energetisch werk en meer om jou te begeleiden

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 215 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Marjolein Rooze en graag begeleid ik jou liefdevol op je pad. Fijn dat je voor jezelf kiest en je gevoel volgt om te helen en te genezen. De persoonlijke reis die je met mij aan gaat zal

Mijn naam is Marjolein Rooze en graag begeleid ik jou liefdevol op je pad. Fijn dat je voor jezelf kiest en je gevoel volgt om te helen en te genezen. De persoonlijke reis die je met mij aan gaat zal altijd uit liefde, compassie en vanuit mijn hart zijn.

Na mijn ontslag in 2020 heb ik het roer omgegooid om mijn passie te vervolgen. Ik ben gestart met diverse ontwikkelingen op het gebied van theoretische kennis, zoals Psychosociale Basiskennis, Shin-Do, Chakra- en Aura healing, Intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master, Holistisch Therapeut, Sjamanistische jaaropleiding.

Ik ben mijn eigen proces aangegaan om mijn intuïtieve ontwikkeling te vergroten, waarbij energetisch en spiritueel bewustwording een groot onderdeel was. Regelmatig check ik bij mijzelf in om te bepalen of ik nog in verdieping mag gaan om te helen en of te genezen.
Ik geloof namelijk heel sterk dat je een goede therapeute/coach/healer kan zijn wanneer je zelfreflectie toepas, jezelf goed kent, je eigen schaduwkant omarmt en de confrontatie met jezelf aan gaat.

Ik gebruik mijn hoog gevoeligheid, invoelend en intuïtieve vermogen om af te stemmen tijdens ons gesprek. Daarbij maak ik gebruik van diverse methodieken binnen het energiewerk als, chakra- en auraleer, Reiki (ook op afstand), inzichtkaarten, innerlijk kind werk en meer.

Tijdens ons gesprek ontvang ik een ingeving welk methodiek ik mag inzetten. Hierdoor blijft mijn werkwijze persoonlijk en komen we achter je blokkades die jou tegen houden om je pad te vervolgen.

Mijn missie is om meer liefde, licht en compassie de wereld in te sturen, zodat men meer in hun innerlijke kracht komt te staan.

Voel je je je onrustig, heb je fysieke, energetische, mentale, emotionele of spirituele klachten. Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of voel je dat je uit balans bent en weet je het even niet meer? En wil je klachtenvrij leven of leren leven met wat is, neem dan gerust contact met mij op!

Lees meer..

Reviews

Consulent Marjolein heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support