Marloes - Box: 659 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 659 (€ 0,90 p.m.)

Marloes

0 reviews

Zuiver Medium: Heldervoelend, Helderwetend, Helderziend, Helderhorend. Jarenlange ervaring!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 659 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in de `spirituele` wereld. Vaak was ik opzoek naar de diepere betekenissen van bepaalde acties en situaties. Door mijn hoog intuïtief vermogen, voel

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in de `spirituele` wereld. Vaak was ik opzoek naar de diepere betekenissen van bepaalde acties en situaties. Door mijn hoog intuïtief vermogen, voel ik snel bepaalde personen en situaties aan. Ik kan snel tot de kern komen, om vervolgens een passend advies te geven.

In een persoonlijke reading, kan je bij mij terecht met allerlei verschillende soorten vragen en thema`s. Geen vraag is te gek. Of het nou over het verleden gaat, of over de toekomst: met mijn gaven geef ik jou de inzichten die je op dat moment nodig hebt.

Grote betrokkenheid bij kinderen met leef-en leerproblemem ( indigo kinderen) Aantekeningen op het gebied edukinesiologie en kinesiologie.

Als spiritual intuïtieve werk ik vanuit een bepaalde beroepsethiek. Zo stel ik geen medische diagnoses en doe ik geen uitspraken over het verloop van ziektes en medicijngebruik. Bij serieuze psychologische, sociale en/of maatschappelijke problematiek verwijs ik altijd door naar een professioneel hulpverlener.

Toekomstvoorspellingen, spiritisme, droomduidingen en/of het verwijderen van ongewenste energieën vallen buiten mijn werkgebied. Alle consulten zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen. Oneerbiedig gedrag in welke vorm dan ook - inclusief onder invloed zijn - zijn redenen om een gesprek of traject te beëindigen of hiervan af te zien.

Ik kijk er naar uit om je verder te mogen helpen.

Liefs Marloes

Lees meer..

Reviews

Consulent Marloes heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support