Maya - Box: 456 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Maya

0 reviews

Krijg inzichten via Maya Tzolkin, i-Tjing of Tarot. Coaching, Hsp, positieve psychologie en Mindset. Of gewoon een luisterend oor.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Ik bied diepgaande inzichten en begeleiding door middel van de krachtige tools van de Maya Tzolkin. Als spiritueel coach met expertise in positieve psychologie, mindset en ondersteuning in hooggevoeli

Ik bied diepgaande inzichten en begeleiding door middel van de krachtige tools van de Maya Tzolkin. Als spiritueel coach met expertise in positieve psychologie, mindset en ondersteuning in hooggevoeligheid, sta ik klaar om jou te helpen op je innerlijke reis naar persoonlijke groei en balans. Als spiritueel coach help ik je helderheid te krijgen en de juiste stappen te zetten. Ik geef je inzichten via Tarot en de I-Tjing.
Naast deze krachtige instrumenten, integreer ik positieve psychologie en mindset technieken in mijn coaching. Samen werken aan het ontwikkelen van een positieve mindset, zelfliefde en het versterken van je veerkracht.
Dus, als je klaar bent om inzichten te verkrijgen, sta ik hier klaar om je te begeleiden.

Lees meer..

Reviews

Consulent Maya heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support