Afwezig
Profielfoto van Mayamoon21 1

Mayamoon21

0 reviews

Medium/coaching/healing volwassene/kinderen Heldervoelen, luisterend oor, HSP, levensvraag, chakra's, zielsconnectie, tarotkaart, twinsouls, narcisme

Afwezig

Over mij

Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Mijn naam is Mayamoon en ik ben moeder van 2 nieuwetijdskinderen (tieners). Ik heb verschillende gaven om op een diep niveau met mensen contact te maken. Hierdoor ma

Leuk dat je mijn profiel bekijkt!

Mijn naam is Mayamoon en ik ben moeder van 2 nieuwetijdskinderen (tieners).
Ik heb verschillende gaven om op een diep niveau met mensen contact te maken.
Hierdoor mag ik mij medium/paragnoste noemen.

Ik ben heldervoelend en mijn energie kan genezend werken. Graag wil ik jou ondersteunen in je problemen waar je tegenaan loopt in je leven, in je genezingsproces of je geestelijke en fysieke klachten.

Ik ben een luisterend oor, coach en probeer je weer op je weg te zetten als je het even niet meer ziet zitten of even vergeten bent wie je ware ik ook al weer is.

Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in het "waarom" van je gevoelswereld. In de pijn, of fysieke of geestelijke klachten waar je tegenaan loopt. En welke zaken in je leven er nu juist wel of niet bij je passen om beter in je eigen kracht te gaan staan. Mijn genezende energie zal op je inwerken waardoor je minder klachten kunt ervaren en waardoor je beter vooruit kunt in je dagelijks leven. Ook zet ik hierbij wel eens de hulp in van bijvoorbeeld fotoreading of engelenkaarten of orakelkaarten.

Naar aanleiding van je vragen of problemen op dit moment hebben we een gesprek waarin ik je praktische en inzichtelijke antwoorden geef op basis van mn helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid.

Helaas kan ik niet altijd specifieke uitspraken of voorspellingen doen. Ik kan iets goed analyseren, aanvoelen van medische klachten, invoelen op situaties en daarin de weg wijzen of ik mag vorige levens in beelden of levensfasen op dit moment inzien.

Ben je nieuwsgierig naar wat de Mayahoroscoop over jou en iemand anders zegt? Of er bijvoorbeeld een klik of chemie kan zijn? Dan kan ik dit voor je berekenen en je hierin een uitleg/beschrijving geven. Dit kan door een aanvraag te doen via email-consult.

Ik kijk er naar uit om jou een stukje verder op weg te mogen helpen in je leven.

Warme hartgroet,
Mayamoon

Lees meer..

Reviews

Consulent Mayamoon21 heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews