Medium Esperanza - Angel - Box: 172 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Medium Esperanza - Angel

Ster Ster Ster Ster Ster
89 reviews

Zuiver helderziend -wetend, - horend en invoelend medium & healer. Via contact met gidsen, engelen help ik jou verder. 30jr ervaring

Afwezig

Over mij

Ik krijg beelden met het derde oog, gedachten, gevoelens en symbolen via gids of engelen, alsook boodschappen, adviezen,waarschuwingen. Ik leg ook contact met overledenen. Daarnaast heb ik een sterke

Ik krijg beelden met het derde oog, gedachten, gevoelens en symbolen via gids of engelen, alsook boodschappen, adviezen,waarschuwingen. Ik leg ook contact met overledenen. Daarnaast heb ik een sterke heldervoelendheid waarmee ik mensen kan invoelen. Pijn of blokkades voel ik dan letterlijk even mee. Ook werk ik als energetisch healer. Dit vooral in de eigen praktijk te Hulst (ZVL). Lichamelijk ben ik een spiritueel energetisch filter kanaal voor het afvoeren van negatieve energie. Omdat ik een rijke levenservaring heb, ook in spirituele ontwikkeling, kan ik goed coachen. U krijgt een eerlijk direct advies, altijd vanuit een spirituele zienswijze dat we allen "op weg" zijn. Voor "tijd"-aanwijzingen voor bepaalde gebeurtenissen kunt u ook bij mij terecht. Maar niet altijd mag u alles weten en soms krijgt U de boodschap die u op dat moment nodig heeft om verder te kunnen met uw leven. Een boodschap past bij uw proces. Indien u het mag weten vanuit de spirituele wereld, krijgt u een periode genoemd die belangrijk is. Afwijkingen blijven natuurlijk bestaan omdat eenieder groeiend is in zijn/haar levensproces en degene soms zelf afwijkt van voorgenomen beslissingen of acties.
Naast persoonlijke ervaringen heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Dat zorgt nu voor het goed kunnen plaatsen van zakelijke ontwikkelingen en het kunnen invoelen van mensen op de werkvloer, zakelijke connecties.

Laat je even een review achter na ons gesprek?
Alvast bedankt, liefs

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +11
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1

Reviews

Consulent Medium Esperanza - Angel heeft 89 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zo fijn en rustgevend kon jij precies vertellen waar ik behoefte aan heb. Verrassende antwoorden waar ik stiekem wel op hoop, maar in de aardse nuchterheid blijf staan uit zelfbescherming. Dank je wel!

xxx - November 04, 15:30

Dank je wel voor de mooie review. Geniet er van 😉😍

Medium Esperanza - Angel - November 04, 15:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Esperanza is fijn om mee te praten. Ze is duidelijk, realistisch en ze krijgt veel informatie door die spot on was. Heel erg bedankt!!

Tien - September 30, 20:15

Dank je wel voor je mooie review 😍

Medium Esperanza - Angel - Oktober 02, 16:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoopte je nog te spreken, maar helaas was je al afwezig. Bedankt voor het gesprek, je zat er goed op. ❤️

SRR - September 26, 21:22

Dank je wel. Ik moest weg helaas.Tot gauw ❤️😍

Medium Esperanza - Angel - September 27, 00:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel

Cibra - Juli 11, 23:30

😉👍

Medium Esperanza - Angel - Juli 12, 16:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Super ❤️

Nathalie - Maart 08, 18:08

❤️????

Medium Esperanza - Angel - Maart 09, 00:29
Bekijk alle 89 reviews
nl en
Support