Medium Esther Perez - Box: 2062 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2062 (€ 0,90 p.m.)

Medium Esther Perez

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Kundig medium, paragnost en kaartlegster. Heldervoelend, helderwetend. Foto lezen, Lenormand, zigeunerkaarten

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2062 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als medium weet ik precies wat je nodig hebt. Ik breng je met behulp van mijn gidsen snel naar jouw antwoorden en zie snel jouw pijn en je grootste verlangen. Ik geef readings en healings en bied coac

Als medium weet ik precies wat je nodig hebt. Ik breng je met behulp van mijn gidsen snel naar jouw antwoorden en zie snel jouw pijn en je grootste verlangen. Ik geef readings en healings en bied coaching. Ik geef je heldere adviezen en breng inzichten. Je krijgt concrete handvatten waarmee je in no-time je dromen en doelen kunt verwezenlijken. In mijn praktijk heb ik veel mogelijkheden om jou te helpen, o.a. met een unieke energetische behandeling waarmee je snel diepe ontspanning bereikt en je weer lekker tot jezelf komt. Niet zweverig, no-nonsense en altijd raak.

Lees meer..

Reviews

Consulent Medium Esther Perez heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Esther voor de mooie reading, en je advies. Je bent erg prettig om naar te luisteren en je hebt mijn gevoel bevestigd en vertrouwen terug gegeven. Had ik even nodig.

Anoniem - Juli 19 2018, 23:13

Dank je wel voor je mooie woorden! Lief van je.

Medium Esther Perez - Juli 20 2018, 11:17
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support