Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 472 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Medium Isa

Medium Isa

Ster Ster Ster Ster Ster
15 reviews

Engelenmedium/toekomst/lifecoach. Helderziend/heldervoelend. Runestenen en kaartlegging.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 472 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Ik werk met gidsen en engelen, ik ben helderziend, -voelend, -wetend, -horend, -ruikend. Ik leg ook runestenen of Lenormandkaarten ter bevestiging. Graag help ik je met al je vragen o

Lieve mensen,
Ik werk met gidsen en engelen, ik ben helderziend, -voelend, -wetend, -horend, -ruikend. Ik leg ook runestenen of Lenormandkaarten ter bevestiging. Graag help ik je met al je vragen of problemen. Als er een overleden dierbare doorkomt dan mag ik een boodschap doorgeven.

Als Lifecoach kan ik je helpen om vanuit jou kern oftewel kracht te leven en ik kan je begeleiden in jouw proces. Dat kan zijn op spiritueel vlak, persoonlijk, zakelijk en in je relaties, etc.

Mijn specialiteiten:
Liefde, relaties, werk, hooggevoeligheid, gezin, kind, zielenpad/levensdoel, droomverklaring, vorige levens, de wet van aantrekking, transformatie, engelen, persoons/karakteromschrijving, blokkades, jouw kwaliteiten. Ik geef je heldere inzichten waar jij mee verder kunt. Het je het gevoel dat je vastloopt of zoek je een luisterend oor dan kun je ook bij me terecht.

Zou je graag aan jezelf willen werken, een healing willen ontvangen bezoek dan mijn site eens. Naast healing geef ik ook engelen inwijdingen.

Ik hoop je snel te spreken!

Veel liefs,

Medium Isa

Lees meer..

Reviews

Consulent Medium Isa heeft 15 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom heb ik een fantastisch consult van Isa gehad, hartelijk dank hiervoor Isa!

Sterretje - Juli 04 2019, 00:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Jeetje, Isa je zat met je eerste opmerking meteen raak! Wat kan jij de personen en de situatie goed invoelen! Dit had ik zo hard nodig, nu voel ik weer de elan om door te gaan. De toekomst ziet er veelbelovend uit! Ik weet nu al dat ik je vaker over het e e a ga raadplegen. Ik vind je een sympathieke, fijne vrouw Isa!l Ontvang mijn liefdevolle groet!

Sterretje - Juni 17 2019, 14:02
Bekijk alle 15 reviews
nl en
Support