Medium Isa - Box: 472 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 472 (€ 0,90 p.m.)

Medium Isa

Ster Ster Ster Ster Ster
15 reviews

Medium/toekomst/persoonlijke ontwikkeling. Voor inzichten, antwoorden en kaartleggingen kun je bij mij terecht!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 472 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Ik ben Isa, medium, spiritueel coach. Ik werk met gidsen en engelen. Ik ben helderziend en kan goed invoelen op jouw situatie. Ik leg ook rune stenen, engelenkaarten of lenormand kaar

Lieve mensen,

Ik ben Isa, medium, spiritueel coach. Ik werk met gidsen en engelen. Ik ben helderziend en kan goed invoelen op jouw situatie. Ik leg ook rune stenen, engelenkaarten of lenormand kaarten ter bevestiging of op jouw verzoek.

Graag help ik je met al je vragen of problemen. Als er een overleden dierbare doorkomt dan mag ik een boodschap doorgeven.

Mijn specialiteiten:
Liefde, relaties, werk, hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling, gezin, kind, levensdoel, droomverklaring, vorige levens, de wet van aantrekking, transformatie, blokkades, omgaan met spiritualiteit, luisterend oor.

Ik geef je heldere inzichten waar jij mee verder kunt.

Veel liefs,

Medium Isa

Lees meer..

Reviews

Consulent Medium Isa heeft 15 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wederom heb ik een fantastisch consult van Isa gehad, hartelijk dank hiervoor Isa!

Sterretje - Juli 04 2019, 00:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Jeetje, Isa je zat met je eerste opmerking meteen raak! Wat kan jij de personen en de situatie goed invoelen! Dit had ik zo hard nodig, nu voel ik weer de elan om door te gaan. De toekomst ziet er veelbelovend uit! Ik weet nu al dat ik je vaker over het e e a ga raadplegen. Ik vind je een sympathieke, fijne vrouw Isa!l Ontvang mijn liefdevolle groet!

Sterretje - Juni 17 2019, 14:02
Bekijk alle 15 reviews
nl en
Support