Afwezig
Profielfoto van Medium Jacqueline 121

Medium Jacqueline

Ster Ster Ster Ster Ster
1236 reviews

Lichtwerker, Heldervoelend, -wetend, -ziend, Liefde, Tweelingzielen, Soulmates, Transformatie& bewustzijn, Reiki op afstand, Oplossingsgericht .

Afwezig

Over mij

Welkom Lief mooi mens, Met mijn aangeboren gaven en flinke dosis aan levenservaring help ik je graag liefdevol verder op jouw levenspad. Al jouw vragen zijn welkom. Loop je vast in een situatie, vo

Welkom Lief mooi mens,

Met mijn aangeboren gaven en flinke dosis aan levenservaring help ik je graag liefdevol verder op jouw levenspad. Al jouw vragen zijn welkom. Loop je vast in een situatie, voel je je niet gehoord/ begrepen, of wil je gewoon even een luisterend oor, ik ben er graag voor jou.

Tijdens een consult sta jij centraal, ga ik met jou naar de kern van de situatie en kijken we wat er gespeelt heeft, nu speelt &wat er nog komen gaat. ( verleden,heden,toekomst)
Graag geef ik jou de handvatten die je nodig hebt om vooruit te kunnen. Ik geef altijd eerlijk antwoord, ook als het niet is wat je graag had willen horen. Voor alles is een oplossing, zeker als je een goed en helder beeld hebt van de situatie.

* Voor fotoreading mag je mij een foto doorsturen, door middel van een foto krijg ik vaak nog meer door over een persoon of situatie.
*Kaartleggingen op verzoek, ik heb mijn eigen unieke manier van leggen.
*Liefde/Relaties/Scheidingen.
*Begeleiding Zielsverbindingen, de tweelingzielenreis en jouw/ jullie persoonlijke processen, loslaten van oude patronen en overtuigingen, Transformatie& Bewustzijn, synchroniciteit.
* Hulp bij spiritueel ontwaken, Tijdens deze uitdagende reis komt er veel op je af, dat kan soms ook erg overweldigend zijn. Met liefde reik ik je uit wat nodig is om verder te komen in dit proces.
*Ik geef Reiki behandelingen op afstand. Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Door levensenergie te laten stromen helpt reiki blokkades weg te nemen en boost het het zelf herstellend vermogen van je lichaam.
Alles is energie en een goede mindset kan wonderen verrichten. A positive mind is a positive life!❤️

Sta ik op chatten en je belt liever, geef dit even aan dan kunnen we indien mogelijk direct bellen of een Belafspraak maken. Je bent altijd van harte welkom.

Liefs,
Jacqueline

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +457
 • Zielsverwanten +36
 • Tweelingzielen +247
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +30
 • Zelfbewustzijn +2
 • Spirituele ontwikkeling +5
 • Helderziendheid +16
Life Coaching icon
Life Coaching +13
 • Levensvragen +2
 • Geluk +5
 • Intuïtie +1
 • Rouwverwerking +1
 • Welzijn +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
 • Tarotkaarten +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +11
 • Carrière +6
 • Financiën +1
 • Levensinrichting +2

Reviews

Consulent Medium Jacqueline heeft 1236 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel weer lieve jacq! Fijn om ook met andere twijfels en hobbels bij je terecht te kunnen! Dankbaar voor de gesprekken met jou en alles wat je me mee geeft! ❤️

Ize - Vandaag, 21:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel dat je altijd eerlijk bent en dingen niet verbloemd. Voel me zo ontzettend kwetsbaar, alleen en zo vermoeid. Maar Bedankt ook voor je begrip en liefde ❤️❤️❤️

Vandaag, 21:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo een fijne vrouw en energie. Dankjewel alweer ❤️

Nathalie - Vandaag, 21:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn je weer eens te spreken. Fijn dat het de goede kant op gaat.

Ruud - Vandaag, 15:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Een enorme lieverd! Bedankt weer voor je geduld en het vertrouwen dat je steeds weer geeft. Ben zo blij als er eens zou gebeuren waaruit blijkt dat het goedkomt ❤️

Lizzy - Vandaag, 14:53
Bekijk alle 1236 reviews