Medium Mandy - Box: 941 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Medium Mandy

0 reviews

Liefdevolle begeleiding, coaching, tweelingzielen, hooggevoeligheid, transformatie, helderheid, rust en heling

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Mandy en ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Op liefdevolle wijze begeleidt ik je verder en kom ik al snel tot de kern van je vraag. Ik geef duidelijke, heldere en zuivere

Mijn naam is Mandy en ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Op liefdevolle wijze begeleidt ik je verder en kom ik al snel tot de kern van je vraag. Ik geef duidelijke, heldere en zuivere boodschappen door die je verder op weg kunnen helpen. Ik geef ondersteuning, coaching en biedt een luisterend oor aan. Heling komt op gang op het stuk dat gezien, gevoeld en gehoord mag worden. Daarnaast werk ik ook met reiki en engelen healingen op afstand. Loop je vast in het leven en weet je het even niet meer? Wil je even je hart luchten? Of wil je juist praten over iets wat anderen vaak niet begrijpen? Ik ben er voor je. Geen vraag is te gek en ik zal niet oordelen. Je mag zijn wie je bent mooi mens! Samen kunnen we kijken hoe je weer vanuit nieuwe energie en vanuit je eigen kracht verder kunt op je pad.

Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Ik heb kennis en ervaring over hooggevoeligheid, zielsverbindingen/tweelingzielen en relaties, rouwverwerking en bewustzijns en transformatie processen. Ik geef door wat op dit moment belangrijk is om te weten. De toekomst kan altijd veranderen. Iedereen heeft zijn eigen lessen hier op aarde en een vrije wil. Alles, en zeker in deze bijzondere tijd is constant in verandering. Hoe meer we vertrouwen hebben en de controle loslaten, hoe meer het zal stromen in je leven en je jouw unieke pad vanuit kracht en liefde zult bewandelen.

Tot snel op de chat!

Lees meer..

Reviews

Consulent Medium Mandy heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support