Medium Miranda - Box: 630 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 630 (€ 0,90 p.m.)

Medium Miranda

Ster Ster Ster Ster Ster
5 reviews

Aangeboren Paragnoste, helder -voelend,-wetend,-horend, door een voornaam kan ik direct contact opnemen met de persoon of situatie waarover je hebt.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 630 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wat kan ik voor u doen? Lieve mensen, ik ben Miranda, een aangeboren Paragnoste, Medium en lifecoach. Vanuit jarenlang ervaring als heldervoelend, helderziend, inzichtgevend en helderwetend, maak ik

Wat kan ik voor u doen?
Lieve mensen, ik ben Miranda, een aangeboren Paragnoste, Medium en lifecoach. Vanuit jarenlang ervaring als heldervoelend, helderziend, inzichtgevend en helderwetend, maak ik gebruik van mijn gaven om u te helpen in de liefde, relaties in het algemeen (ben jarenlang gespecialiseerd in Partnerrelaties), gezin, kinderen, werk/financies, persoonlijke vragen, blokkades, twijfels/onzekerheid. Door een voornaam kan ik direct contact opnemen met de persoon of situatie waarover je hebt.
Daarenboven ben ik een uitstekend luisterend oor voor u.
Ik ben als Medium geboren en heb sinds kindertijd veel spirituele ervaringen meegemaakt. Mijn taak op onze planeet is mensen te helpen om terug sterk op eigen pad te staan, alsook spiritueel advies, steun en inzicht geven op vlak van liefde, relaties, kinderen, werk, enz. Ik werk op een eerlijke en oprechte manier met kracht van de moeder natuur. Met al je vragen kunt u bij mij terecht en met veel liefde zal ik u helpen. Dat is mijn missie.

Hulp bij problemen :
Op het vlak van liefde, relaties, werk, psychische of andere problemen kan ik u helpen door mijn sterke mediuniteit en contact met mijn gidsen. Ik heb al veel mensen geholpen om een betere zinvol leven te kunnen genieten.
In elke levensfase maakt iedereen eigen levenservaringen daarna een overgang naar de andere fase. Elke fase of overgang naar andere fase brengt soms moeilijkheden mee, en elk probleem is niet altijd toevallig gebeurd. Het brengt altijd een boodschap mee. Het is belangrijk het evenwicht in leven terug te vinden om verder sterk en zeker positieve energie naar/rondom jou aan te trekken en meer inzicht te hebben over uzelf om gelukkiger te zijn. Als je in onevenwicht bent is het fijn als er iemand is om u te helpen meer inzicht te krijgen in uw leven zodra je je pad terug kan vinden. Je kunt op mijn hulp rekenen.
Liefde / Relaties
Buiten mijn aangeboren sterke mediuniteit ben ik ruime 28 jaar gespecialiseerd/gediplomeerd in liefde relaties en relaties in het algemeen op nationaal en internationaal niveau. Het heeft geen geheim voor mij.
Contact met gidsen
Met mijn sterke mediuniteit en veel liefde help ik graag mensen meer inzicht te krijgen over hun problemen en daardoor meer bevrijding, evenwicht en rust in zichzelf terug kunnen vinden.
Wat kan ik voor u doen? / Antwoord op al uw vragen
Je kunt bij mij terecht met alle vragen op liefde, relaties, kinderen, persoonlijk, en zakelijk gebied. Met behulp van mijn gidsen en spirituele krachten alsook een brede ervaring als lifecoach, help ik u graag verder in leven met veel licht en liefde. Door een voornaam kan ik direct contact opnemen met de persoon of situatie waarover je hebt.
Ik geef consulten in het Nederlands, Engels, Spaans en Portugees. Welkom!!
Je kunt mij altijd bellen als je mij nodig hebt. Ik help je verder in leven met veel liefde en licht. Tot gauw! Miranda.

Lees meer..

Reviews

Consulent Medium Miranda heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Miranda ken ik al heel lang, van een andere lijn. Naast dat ze vriendelijk is en humor heeft voelt ze de persoon waarover het gaat heel goed aan. Ik bel haar zeker terug. Dank je wel Miranda!

Sterretje - December 01 2019, 01:27

Graag gedaan!

Medium Miranda - December 01 2019, 02:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Super goed aangevoelt. Miranda vertelt in korte tijd best veel. Top!!

Assie - December 01 2019, 00:46

Medium Miranda - December 01 2019, 02:44
Bekijk alle 5 reviews
nl en
Support