Afwezig
Profielfoto van Medium Moon 70

Medium Moon

Ster Ster Ster Ster Ster
935 reviews

Sjamaan * Aanvraag magische rituelen * Zieneres * Zeer goede procesbegeleider Tweelingziel en relaties * Medisch Medium *

Afwezig

Over mij

Lieve mensen, Ik ben er vanmiddag om 15 uur dan ook bellen! of belafspraak! Ik ben een geboren Sjamaan. Dit is mijn pad en mijn missie op aarde. Ik help mensen op allerlei manieren: - Mijn levensget

Lieve mensen,

Ik ben er vanmiddag om 15 uur dan ook bellen! of belafspraak!

Ik ben een geboren Sjamaan. Dit is mijn pad en mijn missie op aarde.
Ik help mensen op allerlei manieren:
- Mijn levensgetal is een 22 wat betekent dat ik een Zieneres ben. Ik zie zowel korte als langere termijn. Daarnaast ben ik heldervoelend,- horend, en wetend. Ik ben Sjamaan vanuit een vroeger Indianenleven. Heb een zwaar karma leven achter de rug waardoor ik getraind ben om een Raadsvrouw te zijn voor alle Zaken van Het Leven:

- Aura Reader en Healer: ik zie van nature Aura's. In de aura ligt alles. Ik zie aura ook van op afstand. Afstand bestaat niet. Ook chakra's read ik. dit zijn levenswielen in jouw lichaam die specifieke info geven over bepaalde levensgebieden. Deze read ik en ik vertel je hoe het er voor staat. Geen vraag is te gek!

- Soms functioneer je niet goed en kan ik voor je kijken hoe dat komt? Ook geef ik afstandshealingen. Informeer naar de mogelijkheden. Dit doe ik ook op liefdesrelaties! Om de liefde te versterken of aan te trekken enz. Dus allerlei mogelijkheden.

- Spirituele Leraar: Ik ben een "doorgeefluik" en spiegel mensen in hun levensprocessen, spirituele processen, karmische processen. Ik sta naast je!

- Relaties/Zielerelaties: ik help bij liefdesproblemen, gebroken relaties, Zielerelaties all kinds, problemen in de familie, gezin

- Toekomstvoorspelling: Ik lees uw toekomst door in uw Aura te kijken. De aura is het magnetische veld om de mens heen. In de aura ligt zowel de toekomst als het verleden maar ook hoop, illusie en nog veel meer.

- Gidsen: Uiteraard werk ik ook met gidsen uit allerlei werelden en ook Engelen.

- Contact met Overledenen: Ik kan woordelijk met uw dierbare overledenen praten. Iets wat ik geweldig vind om te doen.

Ik spreek u graag en vanuit mijn Hart,
Namasté
Ik ben Moon de Oergodin.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +67
 • Zielsverwanten +13
 • Tweelingzielen +9
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +11
 • Zelfbewustzijn +1
 • Spirituele ontwikkeling +3
 • Contact met overledenen +1
 • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +10
 • Levensvragen +5
 • Geluk +2
 • Intuïtie +1
 • Welzijn +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +8
 • Carrière +5
 • Financiën +1
 • Levensinrichting +2

Reviews

Consulent Medium Moon heeft 935 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Moon is een topper qua toekomstvoorspellingen en wat ze ziet bij een ander wat er speelt. Ze is zeker een aanrader op deze lijn!!

Willeke - Augustus 03, 09:26

dank je wel weer. tot gauw

Medium Moon - Augustus 03, 09:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw M, wat ging dit snel. Alle info komt zo snel bij u door en u typt het ook nog heel snel, echt wauw. Ik ga zo zoeken op internet chocb. Omdat u zoveel info had, wilde ik u gelijk bellen, maar helaas al bezet. Hopelijk tot snel. Want ik had nog een vr over, vandr dat hij het nt kan vinden?

Sharon - Juli 31, 21:22

dank uuuuuuu. tot weer.

Medium Moon - Juli 31, 21:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik sta toch altijd versteld wat en hoe gedetailleerd Moon zaken doorkrijgt. Daarbij is ze ook zeer begaan met haar klanten. Ze is thuis op denk ik alle gebieden op het spiritueel vlak. Ze heeft super veel kennis, kundigheid en ervaring. Als je haar belt, snap je wat ik bedoel, is je elke cent waard.

anoniem - Juli 31, 20:44

och wattt liefffff xxx. tot weer.

Medium Moon - Juli 31, 20:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd kwaliteit bij Moon, ze is een echte helderziende, ik heb niet de indruk dat ze een support nodig heeft, en dat vind ik veel fijner. En wat is ze razendsnel, niet bij te houden haha.

annemiek - Juli 27, 11:08

dank u

Medium Moon - Juli 29, 07:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Topper!!

Maya - Juli 27, 10:17

dank je lieve maya jij bent een tiger....

Medium Moon - Juli 27, 10:25
Bekijk alle 935 reviews