Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2124 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Medium Rachel Minning 8

Medium Rachel Minning

Ster Ster Ster Ster Ster
121 reviews

Ik heb landelijke bekendheid gemaakt door mijn wekelijkse live uitzendingen bij een bekend tv programma!!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 2124 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik heb landelijke bekendheid gemaakt door mijn wekelijkse live uitzendingen bij een bekend tv programma waar ik veel mensen met succes heb geholpen op spiritueel gebied. Magical Boost Tarot Na

Ik heb landelijke bekendheid gemaakt door mijn wekelijkse live uitzendingen bij een bekend tv programma waar ik veel mensen met succes heb geholpen op spiritueel gebied.

Magical Boost Tarot

Naast mijn gaven en kracht die ik bezit als healer werk ik ook samen met mijn ''magische voorwerpen''. Wat houdt dat nu in?
Ik werk dan met diverse kaarten dekken, mijn magische voorwerpen, een klankschaal en een bord. Als eerste pak ik dan mijn kaarten dek erbij. De ene keer kan het gaan over de liefde (wanneer krijg ik een liefde op mijn pad of komt die ene persoon nog terug in mijn leven) en de andere keer kan het gaan over waar zitten mijn blokkades? Op alle vlakken waar jij op vast loopt kan ik in samenwerking met de ''Magical Boost Tarot'' kijken waar het euvel zit of beantwoord ik jouw vragen met deze prachtige voorwerpen. Via de ''boost'' kan ik de hoogst haalbare energie opwekken vanuit het Universum in samenwerking met mijn liefdevolle gidsen. Deze zet ik van te voren in voordat ik het consult in ga. Zo kan ik specifieke, gedetailleerde waarnemingen door krijgen via mijn gidsen samen met deze mooie, prachtige energie. Als ik mij afstem op jouw energie pak ik mijn klankschaal erbij en mijn magische voorwerpen. Ik laat mijn handen dan leiden door de klankschaal waar al deze voorwerpen in zitten en pak ik er een hand uit. De magische voorwerpen van maar liefst 250 stuks kunnen zijn een muis, schedelsteen, ladder, bezem, spiegel, geluksmunten, vogelkooi, spin et etc. Ieder voorwerp heeft een betekenis. En samen met mijn gidsen ontleed ik ieder voorwerp tot een mooie en krachtige reading. Laat je verrassen wat de voorwerpen jouw willen vertellen. Hierbij kun je denken aan o.a. contact maken ook met uw dierbare overledene(n), inzichten geven of er komt een obstakel aan op jouw pad, spiritueel vastlopen, blokkades, derde oog openen, werk vinden, liefde, financiën. Alle vragen kunnen gesteld worden, behalve gezondheid. Daar zijn de artsen voor. Energetisch kan ik als krachtige healer kijken waar loop je lichamelijk op vast. Tevens geef ik je graag een hele krachtige healing. Kamp je met energetische pijnen, angsten, trauma’s, emoties of waar je ook op vast loopt, dan geef ik je met alle kracht in mij heel graag een healing.

Ik ben enorm dankbaar dat ik al deze gaves bezit en dat ik dit magische mag gebruiken samen met mijn gidsen.

Mijn gaven (helder voelend en helderziendheid) zet ik graag in om antwoorden te geven op al uw vragen.

Ik ben gespecialiseerd in vragen over de liefde, financiën, spirituele ontwikkelingen, derde oog openen, angsten, traumatische ervaringen, alle blokkades, toekomst voorspellingen, contact maken met uw dierbare overledene, alles waar u op vast loopt en relatie. In situaties waarin men zich geblokkeerd/gevangen voelt kan ik u goed bijstaan want dat is een specialiteit van mij. Zonder naam kan ik al in uw energieveld komen.

Healingen

Tijdens een healing kijk ik naar wat jouw lijf of geest nodig heeft en stap ik puur in jouw energie. Van te voren overleggen we even over waar je behoefte ligt en voel ik zelf ook in op jouw energievelden.

Tevens steek ik heel graag een kaars voor je aan op het gebied van;
Kracht, geluk, voorspoed, angsten, energetisch pijnklachten, liefde of werk op je pad komt, succes, zwarte magie, reiniging van de ziel, bescherming, tegen negatieve energien, balans, spiritueel te kunnen groeien en helderziendheid.

Geen ene vraag is mij te gek en ik ben er voor jou met alle liefde, licht en kracht in mij.

Soms ben ik niet aanwezig omdat ik ook een eigen praktijk heb maar je kunt wel via deze site een afspraak met mij maken. Dan spreek ik je heel snel.

Lieve groet Medium Rachel

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +5
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2

Reviews

Consulent Medium Rachel Minning heeft 121 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik begrijp niet dat Rachel geen 2000 reviews heeft. Ze is steengoed, tikt het snelst van iedereen en windt er geen doekjes omheen. Topvrouw! Dankjewel weer!!!

September 24, 22:24

Wowwwww. Uhmmm. Zoooo lief. Dank je dank je wel lieverd. Ben er stil van!

Medium Rachel Minning - September 24, 22:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb toch echt niets gezegd over het persoontje waar ik een vraag over had,maar het klopte tot in de puntjes,heel lief geholpen,en wat een heldere kijk,Een 10,dankjewel xxx

Anoniem - September 19, 21:01

Wowwww. Wat een lieve woorden en heel erg bedankt voor deze prachtige review. Je bent een schat x

Medium Rachel Minning - September 19, 21:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Top!!!!

Lovely - Augustus 25, 14:13

Lief!! Dank je wel.

Medium Rachel Minning - Augustus 25, 14:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Wow! Wat een prachtige medium, recht door zee en zeer heldervoelend?

Lovely - Augustus 25, 13:54

Wauw wat lief van jou. Dank je wel voor je lieve warme woorden. Power vrouw ben je.

Medium Rachel Minning - Augustus 25, 14:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Tikt supersnel, geen idee of ze gelijk gaat krijgen, maar ze blijft stellig bij wat ze voelt. Bedankt voor je tijd rachel, we gaan het zien.

Augustus 21, 18:42

Dank je wel. Heel lief van je. Ik blijf er bij en je zult het van zelf gaan zien.

Medium Rachel Minning - Augustus 21, 19:26
Bekijk alle 121 reviews