Megan - Box: 545 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Megan

0 reviews

Heldervoelende inzichten - Luisterend oor - Liefdesrelaties -Gebruik zo nodig kaarten en/of astrologische inzichten.

Afwezig

Over mij

Welkom! Wil je gewoon even je verhaal kwijt? Ik bied een luisterend oor. Advies en inzicht met betrekking tot relaties en de processen rond zielsverwantschappen. Een luisterend oor bied ik wanneer

Welkom!

Wil je gewoon even je verhaal kwijt? Ik bied een luisterend oor. Advies en inzicht met betrekking tot relaties en de processen rond zielsverwantschappen.

Een luisterend oor bied ik wanneer je je verhaal kwijt wilt, over zo goed als alles. Angst, verdriet, blijdschap, je kunt rustig je verhaal kwijt of praten over wat je bezig houdt. Ook wanneer je niet goed weet waar je moet beginnen. Door erover te praten kunnen we tot andere inzichten komen. Soms zie je het perspectief niet, is het druk in je hoofd. Of je staat voor een beslissing en bespreekt dat graag met een onbevooroordeeld iemand.

Vanuit mijn levenservaring en een zuiver gevoel help ik je graag op je levenspad. Ik leef vanuit intuïtie en gevoel en handel daarnaar. Zo nodig gebruik ik kaarten en inzichten uit de collectieve energie en astrologie. Ik geef aan wat er doorkomt, een antwoord op wat er op dat moment bij jouw energie hoort.

Om inzicht te krijgen in je levensproces en deze beter te leren begrijpen is een analyse middels een numeroscoop ook mogelijk. Die maakt bewust wat in ons onderbewuste verborgen zit. Kwaliteiten, mogelijkheden, blokkades, valkuilen, zielsopdracht, wat je wel of niet moet ondernemen komen aan bod.

Er zijn van die momenten dat je vastloopt en denkt, hoe verder? Processen die je, al is het op dat moment niet zo zichtbaar, vooruit helpen.

Ik help je graag op je pad.

Feedback in de vorm van een review stel ik op prijs!

Hartegroet,
Megan

Lees meer..

Reviews

Consulent Megan heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support