Afwezig
Profielfoto van Merlijn

Merlijn

Ster Ster Ster Ster Ster
129 reviews

Ervaren medium - Liefde/relatie - Toekomst - Fotoreading - Energetisch reinigen - Coaching - Hulp bij ontwaken - Zakelijk - Parallelle realiteiten.

Afwezig

Over mij

Welkom! :) Het is waardevol om te begrijpen waar we ons bevinden, waar we naartoe gaan en welke keuzes ons daar brengen. Het is ook belangrijk om inzicht te hebben in onze valkuilen en talenten. Ik

Welkom! :)

Het is waardevol om te begrijpen waar we ons bevinden, waar we naartoe gaan en welke keuzes ons daar brengen. Het is ook belangrijk om inzicht te hebben in onze valkuilen en talenten.

Ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en het verwezenlijken van jouw wensen.

Vanaf jonge leeftijd heb ik het vermogen gehad om vorige levens en andere dimensies waar te nemen, en ik heb moeten leren hoe ik met mijn gave om moet gaan. Door de jaren heen heb ik veel mensen kunnen helpen met mijn aangeboren talenten en helderziende waarnemingen.

Met een warme groet,

Merlijn

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +77
  • Zielsverwanten +17
  • Tweelingzielen +18
  • Vreemdgaan +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +8
  • Zelfbewustzijn +2
  • Spirituele ontwikkeling +3
  • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +6
  • Levensvragen +2
  • Welzijn +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1
  • Financiën +1

Reviews

Consulent Merlijn heeft 129 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel aangenaam gesprek. Hoopgevend en met gerichte coaching. Dank je wel

Tinneke - Mei 25, 12:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Bizar hoe jij direct een andere mannelijke energie bij mij voelde en hem direct voelde en hem kon beschrijven. Ik ga voor nu alleen genieten van zijn aandacht en zie wel wat er mag gebeuren.

Bianca - Mei 20, 13:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank

Ikkk - Mei 19, 20:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoals altijd consistent in zijn voorspellingen. Ondertussen kan hij goed invoelen op een situatie en op personen. Ik raadpleeg hem geregeld en hij klinkt eerlijk en oprecht. Als hij iets niet ziet, zegt hij dat ook en daar houd ik juist van.

Bianca - Mei 10, 18:41
Ster Ster Ster Ster

Bedankt. Het ging traag vond ik, sommigen geven zelfs via chat meer door op kortere tijd. Vandaar een sterretje minder, want zonde van de prijs. Verder wel nuttige en geruststellende informatie. Ik denk dat een deel van de angst die ik voel is wat ik van hem oppik, kan dat? Groetjes, L

Mei 05, 20:13
Bekijk alle 129 reviews
nl en