Afwezig
Profielfoto van Merrill Rose 2

Merrill Rose

Ster Ster Ster Ster Ster
7 reviews

Helderzien, -voelen, -weten ~ Liefde / relaties + werk / geld / financiën + trauma, kinderen, dieren * Ziel op Aarde *

Afwezig

Over mij

Dag, ik ben Merrill. En begeleid jou graag op jou pad naar welzijn, heelheid, bewustwording en JOY ! Ik schenk jou graag een Licht op jouw Pad. En begeleid je mee naar hoger bewustzijn, hogere

Dag,

ik ben Merrill.
En begeleid jou graag op jou pad naar welzijn, heelheid, bewustwording en JOY !
Ik schenk jou graag een Licht op jouw Pad. En begeleid je mee naar hoger bewustzijn, hogere energie. Meer Licht en kracht in je leven.

Dit doe ik door het geven van ' informatie ' en ' healingsfrequenties '.

De informatie die ik je doorgeef, ontvang ik rechtstreeks uit de Bron, via mijn Gidsen en door middel van mijn helderziende gave kan ik je auraveld lezen.
Elke vraag is welkom !

Dmv aansluiting met elkaar tijdens een chat - of telefoongesprek ontvangt U instant healing, rechtstreeks vanuit de Bron. Deze kan ervoor zorgen dat U zich meer voelt stromen, openen of zakken in jouw lichaam.

Mijn verhaal start als volgt :
Als kind werd ik dankzij mijn helderziende en - horende gave ingewijd in de wereld van mystiek en spiritualiteit.
Zo mocht ik mee op reis doorheen vorige levens, parallele levens, de kosmos en haar ontstaan, de lichte kant van het leven en de donkere kant. En zowel vanuit licht als donker, de energetische lijntjes die daaruit verder stromen. Ik ontving informatie uit de Godinnen wereld en mocht werken met hun healende energieën. Hoe deze werken en hoe ik ze kan inzetten, als mens op Aarde.

Een zeer intrigerende reis van ' Inwijding ' waarbij ik het Leven dieper kon inkijken. En waarbij ik leerden een Brug te zijn, een schakel tussen de zichtbare - en onzichtbare wereld.

En wat zich vertaalt naar mijn werk, nu :

- Ik neem je auraveld waar dmv helderzien en - voelen. Daarin kan ik gaan uitzoeken welke jou kwaliteiten en krachten zijn. Welke je al benuttigd als mens, en welke nog onder aandacht mogen gebracht worden. Ik kan ook je blokkades waarnemen, jouw relatielijnen, voorouderlijke lijnen en hoger dimensionale verbindingen.
Daarin kan ik ook contact maken met je Gidsen !

Belangrijke noot : Alles verloopt volgens Goddelijke Plan en zal zich vrijgeven wanneer jij daar klaar voor bent !

In Divine Timing, met Liefde, daarin Ontvangen !

Ik doe energetische healing, die ik altijd inzet tijdens een contact. Op die manier kan er meer ruimte gecreëerd worden voor jou proces !
Wat fijn is om doelgericht te gaan werken. Of samen de diepte in te duiken. Zo jij wilt.

Verder heb ik kennis van energiebanen (meridianen) en help ik deze te balanceren voor meer doorstroming van energie in je !
En ik schilder op aanvraag jou zielsconstructie, Gidsen, krachtelementen, Lichtcodes
Het is mijn Missie om jou te helpen herinneren waarom jij hier op Aarde bent.
Wie dat je bent. Jou essentie.
Welk jou potentiële kracht is.
Jou zielenkwaliteiten te ontdekken en deze als mens in te zetten !

Ten volle jou potentiëel gaan benuttigen en in het aardse leven neer te zetten !

Jou dromen te ' realiseren ' !

Merrill

Lees meer..

Reviews

Consulent Merrill Rose heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel! Ik schrok van mezelf dat ik zomaar gelijk begon te ratelen terwijl ik je al zo'n tijd niet had gesproken haha. Ik wil je een heel fijn nieuwjaar wensen en super bedankt voor het gesprek. Ik twijfel nogal over hem zoals je merkte, maar ben blij dat ik jou nu heb gesproken :) veel liefs

Anoniem - Januari 06, 23:30

♥️ heel veel dank ! Ik wens je ook een magisch jaar toe en heel veel liefs !

Merrill Rose - Januari 07, 09:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel, ik laat het hier maar even bij. Wel jammer dat de lijn zo afkapt he :) maar vond het heel erg fijn even met jou te hebben gepraat. Ik hoop snel die magie te kunnen toelaten. En goed te aarden. Alles naar me toe laten stromen. Dat voelt wel fijn. Niet meer bang zijn. Liefs fijne avond <3

Anoniem - Oktober 18 2022, 23:19

Merrill Rose - Oktober 18 2022, 23:23
Bekijk alle 7 reviews