Mira - Box: 901 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Mira

Ster Ster Ster Ster Ster
9 reviews

Oprechte helderziende, helder voelend, kaartlegster, Tarot, Lenormand, Horoscoop reader, Voor al uw liefdes problemen en overige levensvragen

Afwezig

Over mij

hallo ik ben Mira. ik ben een helderziende en helder voelende kaartlegster. ik specialiseer in Tarot, Lenormand, engelen en orakel kaarten. en doe ook horoscoop readings. ik heb RUIM 25 jaar ervaring.

hallo ik ben Mira. ik ben een helderziende en helder voelende kaartlegster. ik specialiseer in Tarot, Lenormand, engelen en orakel kaarten. en doe ook horoscoop readings. ik heb RUIM 25 jaar ervaring. u kunt bij mij terecht voor onder andere: relatie problemen/vragen. vragen over het werk, toekomst, financiën, en andere overige levensvragen. mijn doel is u in beweging te zetten en u zelfvertrouwen te geven in zowel uzelf als in het leven. als u op het goede spoor zit dat aansluit op wie u bent, dan gaat u met de stroom mee en ontwikkelen dingen zich op een natuurlijke wijze en kost het leven minder energie. ik hoop u hierbij inzicht te kunnen bieden en te mogen ondersteunen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2

Reviews

Consulent Mira heeft 9 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed

Odes - Februari 20 2023, 18:17

dankjewel

Mira - Februari 20 2023, 22:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel scherp en to the point .

Suuz - December 28 2022, 15:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt blij dat u die feestdagen zag super fijn ! Tot snel !

LifegoodS - December 12 2022, 21:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Super bedankt! Echt een heel fijn gesprek! :) Kaarten waren mooi. :) Liefs

Anoniem - Maart 10 2022, 16:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Heeft me heel goed te woord gestaan. Erg goede kaartenlegster. Zal zeker teruggaan als ik weer vragen heb. Nogmaals dank en liefs Annemiek

annemiek - Januari 02 2022, 16:02

Dankjewel Annemiek

Mira - Januari 02 2022, 16:57
Bekijk alle 9 reviews
nl en
Support