Afwezig

Miranda

0 reviews

Met mijn heldervoelende en helderwetende hoog intuïtieve gaven mag ik jou vanuit mijn gidsen inzichten geven en begeleiden in het tweelingziel proces

Afwezig

Over mij

De tweelingzielen zijn op aarde gekomen om samen een transformatie in de wereld op gang te zetten. Door de huidige transformaties die er in de wereld gaande zijn ontmoeten steeds meer mensen hun tweel

De tweelingzielen zijn op aarde gekomen om samen een transformatie in de wereld op gang te zetten. Door de huidige transformaties die er in de wereld gaande zijn ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel en komen in het dynamische en vooral ook zware proces terecht van aantrekken en afstoten. Een tweelingzielenproces is allesbehalve romantisch wat veel mensen denken, maar de groei die men doormaakt is meer dan de moeite waard.

Met de inzichten die ik doorkrijg van mijn gidsen en engelen, en ook vanuit mijn eigen ervaringen kan ik je hierbij ondersteunen. Mijn missie is om andere tweelingzielen te begeleiden in het proces. Je staat er niet alleen voor!

Sinds augustus 2009 zit ik zelf in een tweelingzielen- en transformatieproces en ben ik veel uiteenlopende uitdagingen tegen gekomen maar hoe verder je in het proces komt, hoe meer je gaat zien dat je bent gegroeid en steeds dichter bij jezelf komt en ook bij je tweelingziel. Er komen nu stap voor stap steeds meer tweelingzielen in union.

Ik heb een luisterend oor en ook voor alle andere levensvragen, transformatie- en bewustwordingsvragen mag je gerust contact met mij opnemen. Ik heb alleen een naam en of geboortedatum / leeftijd van jou nodig. Meer heb ik niet nodig om mezelf af te stemmen op de juiste energie van jouw persoon! Een foto-reading kan middels een text consult.
Geen vraag is voor mij vreemd. Medische vragen kan en mag ik niet beantwoorden.

Ik doe dit werk ruim 30 jaar en het is een aangeboren gave, ik ben heldervoelend, helderwetend en hoog intuïtief. Als klein kind wist ik dingen vaak al van tevoren en zag / voelde ik dingen die anderen niet zagen. Ik probeer hierin ook 100% zuiver te zijn en werk vanuit mijn hart en gevoel. Ik ben zeer empathisch maar ook eerlijk.

Lieve groet, Namasté
Miranda

Een review wordt zeer gewaardeerd.

Lees meer..

Reviews

Consulent Miranda heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews