Afwezig
Profielfoto van Mirjam 33

Mirjam

Ster Ster Ster Ster Ster
1363 reviews

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Afwezig

Over mij

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter onders

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter ondersteuning kan ik ook de kaart voor u leggen: Lenormand-kaarten of de Engelenkaarten van Doreen Virtue (uit het dek “Boodschap van de Engelen”). of Resonantie affirmatie kaarten. (Wet der resonantie.)
Daarnaast maak ik op verzoek contact met overleden dierbaren of lees ik foto's en voorwerpen voor u op basis van psychometrie.

Hsp, liefde, relatie, tweelingzielen, tweelingvlammen en tweelingstralen, zielsliefde, gezondheid, financiën, werk, Trauma ondersteuning, PTSS, Stalking ,Zelfacceptatie. Innerlijke kracht en op jezelf vertrouwen. Zakelijk, Ademhaling, Chakra's, Meditatie. Droomuitleg, Energiestroom. Leven van uit je hart en je wensen leven. Oude overtuigingen leren opruimen en loslaten en nieuwe overtuigingen daar voor in de plaats eigen worden.... Meesterschap betreft liefde, energetisch, spirtiueel, en als mens.

"Wie goed doet, goed ontmoet" (Bron Spreuken bijbel)
Ik ben overtuigd van de wet van aantrekking en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken.
Graag help ik jou daarbij. Jij bent het waard, al het goede op de juiste wijze jou leven binnen te laten stromen. Leef in overvloed. En resoneert met al het goede. De magie van het leven!
I AM Unsinkable and bounce back! In a higher vibration
"Gij zult niet stelen!!!" (Bron bijbel 10 geboden)
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk met deze uitspraak??
Energie is er genoeg, vraag het aan het universum, en ontvang!!! Dus werk aan jou zelf. Breek dus niet in op de energie van een ander persoon , om energie te halen!!! Vandaar de uitspraak "Gij zult niet stelen"
Er is vanuit het universum overvloed aan energie leer daar mee werken. ❤ Alles is namelijk energie. Ook hier geldt weer. "Wie goed doet, goed ontmoet!" Wat je geeft ontvang je terug. Dus heb jij het goede met de ander voor? Dan ontvang jij het goede terug. Maar misgun jij een ander iets door afgunst, jaloezie, of welke emotie dan ook? Dan ontvang je het eveneens terug! Liefde ❤ is de kracht en mededogen.

Getekend voor het leven? Samen kunnen wij kijken wat er in jou leeft, zodat je ondanks, waarde van het leven in gaat zien. Leven vanuit innerlijke kracht. Jezelf weer leren accepteren! , Moedig in het leven te staan. Jij mag er zijn om wie jij bent!!! Jij bent waardevol Het leven is waardevol hou van het leven Jou leven gaat door en mag door gaan.,

Ieder mens, ook ik, ontwikkelt zich en groeit gedurende zijn of haar hele leven. Voor diegenen die daaraan behoefte hebben, ben ik een luisterend oor. Ik help u graag verder.

Gezondheid ik kan mee kijken, en een healing en tips geven. Ik ben geen arts dus wil u ten allertijden adviseren een arts of specialist te raadplegen.

Fotoreading via text-consult Creëren en manifesteren en wet der resonantie via text-consult.

Ademcoach hulp nodig? Vraag even wat ik voor je kan betekenen!! 1ste levens behoefte Ademen!!! Meer informatie volgt.

Ps: Alles wat ik hier geschreven heb dient men nimmer te veelvoudigen, het zij kopieeren, of publiceren betreft mijn auteursrecht.
Ook staat duidelijk vermeld uit welke bron ik iets benoem. Al het andere komt uit mijn eigen bron/innerlijkebron en is mijn eigendom/rijkdom.

Ik zal het erg waarderen als u een review geeft. En ben daar dankbaar voor. ❤ Wanneer ik afwezig ben maak dan gerust een bel-afspraak.
Een liefdevolle groet,
Mirjam

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +21
  • Zielsverwanten +5
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Ademcoaching +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +3
  • Financiën +3

Reviews

Consulent Mirjam heeft 1363 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Veel dank voor jou gave en hulp, en dat ik met een gerust hart verder kan in deze onrustige periode.

annemiek - Augustus 31, 14:49

Graag gedaan en dank je voor de mooie review. Heel veel succes en geluk. toegewenst.:)

Mirjam - Augustus 31, 18:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Mirjam! Hoe je met rust en helderheid alles snel beantwoord. Geeft me zoveel duidelijkheid. Merci ❤️✨

Nathalie - Augustus 30, 23:42

Dankjewel voor de mooie review. Het is de bedoeling dat jij er mee verder kunt. En graag gedaan natuurlijk succes en ? ❤️✨

Mirjam - Augustus 31, 09:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik kon het laatste niet meer lezen..helaas.dankjewel

Hhh - Augustus 30, 17:16

Helaas weet ik ook niet meer wat ik aan het typen was. Heel veel succes en vertrouw het geluk lacht jou toe.... :)

Mirjam - Augustus 30, 18:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Enorm bedankt!!

Gladness - Augustus 27, 01:06

Jij bedankt en Graag gedaan Succes met alles. :)

Mirjam - Augustus 27, 13:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt

Augustus 26, 12:58

Graag gedaan jij ook bedankt. Vertrouw het begin is er. En jij verdient respect!

Mirjam - Augustus 26, 13:05
Bekijk alle 1363 reviews