Aanwezig
Profielfoto van Mirjam 26

Mirjam

Ster Ster Ster Ster Ster
1331 reviews

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Aanwezig

Over mij

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter onders

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter ondersteuning kan ik ook de kaart voor u leggen: Lenormand-kaarten of de Engelenkaarten van Doreen Virtue (uit het dek “Boodschap van de Engelen”). of Resonantie affirmatie kaarten. (Wet der resonantie.)
Daarnaast maak ik op verzoek contact met overleden dierbaren of lees ik foto's en voorwerpen voor u op basis van psychometrie.

Hsp, liefde, relatie, tweelingzielen, tweelingvlammen en tweelingstralen, zielsliefde, gezondheid, financiën, werk, Trauma ondersteuning, PTSS, Stalking ,Zelfacceptatie. Innerlijke kracht en op jezelf vertrouwen. Zakelijk, Ademhaling, Chakra's, Meditatie. Droomuitleg, Energiestroom. Leven van uit je hart en je wensen leven. Oude overtuigingen leren opruimen en loslaten en nieuwe overtuigingen daar voor in de plaats eigen worden.... Meesterschap betreft liefde, energetisch, spirtiueel, en als mens.

"Wie goed doet, goed ontmoet" (Bron Spreuken bijbel)
Ik ben overtuigd van de wet van aantrekking en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken.
Graag help ik jou daarbij. Jij bent het waard, al het goede op de juiste wijze jou leven binnen te laten stromen. Leef in overvloed. En resoneert met al het goede. De magie van het leven!
I AM Unsinkable and bounce back! In a higher vibration
"Gij zult niet stelen!!!" (Bron bijbel 10 geboden)
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk met deze uitspraak??
Energie is er genoeg, vraag het aan het universum, en ontvang!!! Dus werk aan jou zelf. Breek dus niet in op de energie van een ander persoon , om energie te halen!!! Vandaar de uitspraak "Gij zult niet stelen"
Er is vanuit het universum overvloed aan energie leer daar mee werken. ❤ Alles is namelijk energie. Ook hier geldt weer. "Wie goed doet, goed ontmoet!" Wat je geeft ontvang je terug. Dus heb jij het goede met de ander voor? Dan ontvang jij het goede terug. Maar misgun jij een ander iets door afgunst, jaloezie, of welke emotie dan ook? Dan ontvang je het eveneens terug! Liefde ❤ is de kracht en mededogen.

Getekend voor het leven? Samen kunnen wij kijken wat er in jou leeft, zodat je ondanks, waarde van het leven in gaat zien. Leven vanuit innerlijke kracht. Jezelf weer leren accepteren! , Moedig in het leven te staan. Jij mag er zijn om wie jij bent!!! Jij bent waardevol Het leven is waardevol hou van het leven Jou leven gaat door en mag door gaan.,

Ieder mens, ook ik, ontwikkelt zich en groeit gedurende zijn of haar hele leven. Voor diegenen die daaraan behoefte hebben, ben ik een luisterend oor. Ik help u graag verder.

Gezondheid ik kan mee kijken, en een healing en tips geven. Ik ben geen arts dus wil u ten allertijden adviseren een arts of specialist te raadplegen.

Fotoreading via text-consult Creëren en manifesteren en wet der resonantie via text-consult.

Ademcoach hulp nodig? Vraag even wat ik voor je kan betekenen!! 1ste levens behoefte Ademen!!! Meer informatie volgt.

Ps: Alles wat ik hier geschreven heb dient men nimmer te veelvoudigen, het zij kopieeren, of publiceren betreft mijn auteursrecht.
Ook staat duidelijk vermeld uit welke bron ik iets benoem. Al het andere komt uit mijn eigen bron/innerlijkebron en is mijn eigendom/rijkdom.

Ik zal het erg waarderen als u een review geeft. En ben daar dankbaar voor. ❤ Wanneer ik afwezig ben maak dan gerust een bel-afspraak.
Een liefdevolle groet,
Mirjam

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +12
  • Zielsverwanten +4
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Carrière +2
  • Financiën +2

Reviews

Consulent Mirjam heeft 1331 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 21, 22:04

Dank je

Mirjam - Mei 22, 02:54
Ster Ster Ster Ster Ster

prutske - Mei 19, 19:29

Dank je

Mirjam - Mei 19, 19:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Sorry voor het heftige verhaal, maar dankbaar dat ik hier met jou over kon sparren. Ik neem vooral je tip aan om nog even op afstand te blijven tot z'n dochter meer contact krijgt met haar vader. Dankjewel Mirjam x

Sharon - Mei 11, 16:28

Dat is heftig, en ik begrijp dat je hier over wilt sparren. Ik wens jou heel veel sterkte en ❤️️ met het verloop hiervan. X

Mirjam - Mei 11, 17:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Het fijne aan de chat met Mirjam is dat ze goed snel en veel informatie kan typen. Je krijgt dus ook echt waar voor het tarief. Ik voel rust en nu afwachten of de voorspellingen kloppen maar het vertrouwen heb ik in iedergeval weer terug. Ik raad Mirjam dan ook zeker aan!

Fatima - April 25, 00:31

Dank je voor de mooie en lieve review. Inderdaad vertrouwen is het belangrijkst om te kunnen manifesteren. Heel veel succes:)

Mirjam - April 25, 01:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel nogmaals, ik hoop dat alles goedkomt met E en met mijn woonsituatie. De kleuren die je zag van mijn bestaande huis kloppen. Ik hoop dat er snel contact komt met E. Groetjes Marja

Marja - April 24, 15:54

Heb vertrouwen dat het contact weer komt. Dank je voor de review dat de kleuren van het huis kloppen. veel succes. :)

Mirjam - April 24, 18:31
Bekijk alle 1331 reviews