Mirjam

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Mijn naam is Mirjam ik ben medium, heldervoelend, horend, ziend, wetend, ruikend en een healer.

  • Te bereiken op:
  • 070 - 7000 000 (via credits)
  • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
  • Afwezig
  • Boxnummer 389
  • Rekent € 1,50 per minuut

Profiel

Als medium help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en een healer en werk met Engelen. Ter ondersteuning kan ik ook de kaart voor u leggen: Lenormand-kaarten of de Engelenkaarten van Doreen Virtue (uit het dek “Boodschap van de Engelen”).
Daarnaast maak ik op verzoek contact met overleden dierbaren of lees ik foto's en voorwerpen voor u op basis van psychometrie.
Ik ben overtuigd van de wet van aantrekking en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken. Ieder mens, ook ik, ontwikkelt zich en groeit gedurende zijn of haar hele leven. Voor diegenen die daaraan behoefte hebben, ben ik een luisterend oor. Ik help u graag verder.
Ik ben niet medisch bevoegd, dus op het gebied van gezondheid verwijs ik u naar een arts. Wel kan ik naast de reguliere gezondheidszorg als aanvulling, een healing geven.

Een liefdevolle groet,
Mirjam

Reviews

Consulent Mirjam heeft 28 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Een Topper

Fransisca - 17-10-2017 10:06
  Dank u.
Reactie van: Mirjam

Top

Fransisca - 17-10-2017 10:06
  Dank je.
Reactie van: Mirjam

Wauw blown away. Ik blijf hopen op een goed eind en wat fijn om jouw inzichten te hebben gekregen. Veel dank xxx

Licento - 14-10-2017 17:46
  Dank je voor dit mooie bericht. En graag gedaan om je deze inzichten te hebben mogen geven. :)
Reactie van: Mirjam

Bekijk alle 28 reviews