Aanwezig
Profielfoto van Mirjam 40

Mirjam

Ster Ster Ster Ster Ster
1410 reviews

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Aanwezig

Over mij

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter onders

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter ondersteuning kan ik ook de kaart voor u leggen: Lenormand-kaarten of de Engelenkaarten van Doreen Virtue (uit het dek “Boodschap van de Engelen”). of Resonantie affirmatie kaarten. (Wet der resonantie.)
Daarnaast maak ik op verzoek contact met overleden dierbaren of lees ik foto's en voorwerpen voor u op basis van psychometrie.

Hsp, liefde, relatie, tweelingzielen, tweelingvlammen en tweelingstralen, zielsliefde, gezondheid, financiën, werk, Trauma ondersteuning, PTSS, Stalking ,Zelfacceptatie. Innerlijke kracht en op jezelf vertrouwen. Zakelijk, Ademhaling, Chakra's, Meditatie. Droomuitleg, Energiestroom. Leven van uit je hart en je wensen leven. Oude overtuigingen leren opruimen en loslaten en nieuwe overtuigingen daar voor in de plaats eigen worden.... Meesterschap betreft liefde, energetisch, spirtiueel, en als mens.

"Wie goed doet, goed ontmoet" (Bron Spreuken bijbel)
Ik ben overtuigd van de wet van aantrekking en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken.
Graag help ik jou daarbij. Jij bent het waard, al het goede op de juiste wijze jou leven binnen te laten stromen. Leef in overvloed. En resoneert met al het goede. De magie van het leven!
I AM Unsinkable and bounce back! In a higher vibration
"Gij zult niet stelen!!!" (Bron bijbel 10 geboden)
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk met deze uitspraak??
Energie is er genoeg, vraag het aan het universum, en ontvang!!! Dus werk aan jou zelf. Breek dus niet in op de energie van een ander persoon , om energie te halen!!! Vandaar de uitspraak "Gij zult niet stelen"
Er is vanuit het universum overvloed aan energie leer daar mee werken. ❤ Alles is namelijk energie. Ook hier geldt weer. "Wie goed doet, goed ontmoet!" Wat je geeft ontvang je terug. Dus heb jij het goede met de ander voor? Dan ontvang jij het goede terug. Maar misgun jij een ander iets door afgunst, jaloezie, of welke emotie dan ook? Dan ontvang je het eveneens terug! Liefde ❤ is de kracht en mededogen.

Getekend voor het leven? Samen kunnen wij kijken wat er in jou leeft, zodat je ondanks, waarde van het leven in gaat zien. Leven vanuit innerlijke kracht. Jezelf weer leren accepteren! , Moedig in het leven te staan. Jij mag er zijn om wie jij bent!!! Jij bent waardevol Het leven is waardevol hou van het leven Jou leven gaat door en mag door gaan.,

Ieder mens, ook ik, ontwikkelt zich en groeit gedurende zijn of haar hele leven. Voor diegenen die daaraan behoefte hebben, ben ik een luisterend oor. Ik help u graag verder.

Gezondheid ik kan mee kijken, en een healing en tips geven. Ik ben geen arts dus wil u ten allertijden adviseren een arts of specialist te raadplegen.

Fotoreading via text-consult Creëren en manifesteren en wet der resonantie via text-consult.

Ademcoach hulp nodig? Vraag even wat ik voor je kan betekenen!! 1ste levens behoefte Ademen!!! Meer informatie volgt.

Ps: Alles wat ik hier geschreven heb dient men nimmer te veelvoudigen, het zij kopieeren, of publiceren betreft mijn auteursrecht.
Ook staat duidelijk vermeld uit welke bron ik iets benoem. Al het andere komt uit mijn eigen bron/innerlijkebron en is mijn eigendom/rijkdom.

Ik zal het erg waarderen als u een review geeft. En ben daar dankbaar voor. ❤ Wanneer ik afwezig ben maak dan gerust een bel-afspraak.
Een liefdevolle groet,
Mirjam

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +53
  • Zielsverwanten +9
  • Tweelingzielen +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +4
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Ademcoaching +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +3
  • Financiën +3

Reviews

Consulent Mirjam heeft 1410 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mirjam ziet zuiver en benoemt details. Ik hoop dat het uitkomt. In vertrouwen verder. Dank je wel!?

Reineke - December 03, 06:44

Graag gedaan en dankjewel. En idd in vertrouwen blijven. Het komt goed succes.

Mirjam - December 04, 00:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Thnx lieve mirjam voor het meekijken, helaas geen antwoord meer op mijn laatste vraag wanneer... hele fijne nacht en tot snel

Ellen - December 03, 03:09

Dank je. Eind december. Heel veel succes.

Mirjam - December 04, 00:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Mirjam. Dank voor je steun. Geeft altijd weer vertrouwen ook mede door de bevestigingen dat de voorspellingen uitkomen. Ik wil jou voor de aankomende tijd veel liefs toewensen???

December 02, 22:26

Dankjewel, Graag gedaan dat er nog heel veel voorspellingen voor jou mogen uitkomen. Lief dank voor de mooie review :)

Mirjam - December 02, 23:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het gesprek en jouw steun. Het lukt inderdaad beter om los te laten. Was vergeten vragen of het wel nog iets wordt tussen haar en mij, of dat ik dat ook beter helemaal loslaat. Groetjes.

SVN - December 02, 11:20

Dank je. Fijn dat los laten beter lukt. Het gaat niet om een persoon los laten maar de situatie er om heen mag je loslaten Succes :)

Mirjam - December 02, 20:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Hey Mirjam, bedankt voor het gesprek❤️ wordt het iets tussen G en mij voor 2023 nog? Je kon net niet reageren

December 01, 22:28

Het is wel de bedoeling dat het voor 2023 van start gaat de ❤️. Ga in je vertrouwen zitten. Jij dankjewel ❤️ liefs Mirjam

Mirjam - December 02, 09:40
Bekijk alle 1410 reviews