Mone - Box: 460 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 460 (€ 0,90 p.m.)

Mone

0 reviews

Ik geef inzicht en verteld de waarheid naar aanleiding van wat U mij verteld, op gebied van geld, liefde, relatie en algehele welzijn.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 460 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Fluent in Dutch, English :) Je kunt bij mij terecht om meer over jezelf of jouw ware pad te weten te komen (of die van een ander!), voor adviezen op jouw spirituele pad in dit leven en een open hart

Fluent in Dutch, English :)

Je kunt bij mij terecht om meer over jezelf of jouw ware pad te weten te komen (of die van een ander!), voor adviezen op jouw spirituele pad in dit leven en een open hart gesprek.

Ik werk al jaren als Mind Body Therapeut en ben gecertificeerd Coach.

En werk als Recconective( herstellende) energie werker om geblokkeerde energie weer kan laten stromen. Ik doe dit niet maar functioneer als brug voor onze hogere intelligentie die dit laat gebeuren en aanwezig is. Waardoor mensen zich meteen lichter voelen.

Ik ben expert op gebied van Liefde, geld/business en relaties.
Mijn werk is gebaseerd op de 4 pilaren van bewustzijn en de archetypen die gebaseerd zijn op waarheid en integriteit.

Het zelf, de persoonlijkheid, de schaduw en de vrouwelijke en mannelijke energie.
Gebaseerd op waarde en liefde.

Ik stel mijn hart open voor een ieder die zijn hart ook open stelt om de waarheid onder ogen te zien.

Mijn superkracht is jou te helpen door het onbekende te navigeren, door in mijn super intuïtie te stappen en om er aan de andere kant uit te komen van wat je verlangt. Want als je weet hoe je eraan kunt werken en hoe in een gelukkige staat van zijn kunt blijven, ben je bereid alles te creëren, en ware liefde ,geluk en welzijn ervaren, en het beste van je leven kunt maken.
Ik deel vele inzichten die naar voren komen in relatie tot het zien van de beperkingen" van het menselijk bewustzijn en het verkrijgen van toegang tot de wijsheid van je Spirit Zelf.
Ook energie behandeling op afstand.

Lees meer..

Reviews

Consulent Mone heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support