Monique - Box: 128 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Monique

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Familieopsteller/systemische werk, generationele trauma, ervaringsdeskundige seksueel misbruik, Empathisch, luisterend oor, helder voelend, ceremonie

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Wat mensen over mij zeggen... Monique is een liefdevolle vrouw die diep meevoelt vanuit een open houding en gelijkwaardige positie en samen met jou op reis gaat want alles is namelijk welkom bij haar

Wat mensen over mij zeggen...

Monique is een liefdevolle vrouw die diep meevoelt vanuit een open houding en gelijkwaardige positie en samen met jou op reis gaat want alles is namelijk welkom bij haar.

Zij heeft zelf diep gereisd met haar eigen trauma´s op onder andere het gebied van seksueel misbruik en heeft veel geleerd in dit veld. Zonder oordeel en veroordeling kijkt ze samen met jou naar dat wat in jou veld aanwezig is en zich nu aandient. Ze legt vaak de vinger op de zere plek en zal daar samen met jou aanwezig blijven waardoor er in jou een nieuw perspectief en levenshouding kan ontstaan.

Ons lijf is namelijk een grote plek van opslag in ons cel geheugen iets wat gehoord, gezien en doorvoelt wenst te worden. Heling vind namelijk plaats in ons lijf.

Wij zijn allemaal kinderen van onze ouders met generationele trauma`s en imprints in ons celgeheugen die al eeuwen door ons systeem heen reizen. Pijn & Trauma reist namelijk net zo lang door in ons systeem tot dat 1 iemand bereid is hier bij stil te staan, te voelen en ervaren wat er verborgen ligt in jou lijf en je voorouderlijke systeem. Zodat jij zelf en jou kinderen en kleinkinderen vrijer kunnen bewegen in het leven en hun toekomstige leven.

Voel jij een `JA` en ben jij bereid echt aanwezig te blijven en de verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat jij wezenlijk voelt en dat wat in jou verborgen ligt alleen weet je niet hoe?.

Wees welkom dan gaan we samen op reis met het thema wat er nu bij jou speelt...

Ik ben hier om jou weer in contact te laten komen met je kern.. en niet om jou te redden.. ik geloof in jou diepe kracht en wijsheid..
Gesprek hoeft niet lang te duren.... dat is aan jou

Warme groet Monique

Alle levensthema´s zijn welkom vanuit welk gebied dan ook...

Lees meer..

Reviews

Consulent Monique heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Duurde ongeveer een uur.Dan heb je ook echt wat. Opstelling met ouders, grootouders, bet-grootouders, etc. Inzichtgevend.

December 03 2022, 21:45

Was een mooie reis die alleen maar zal verdiepen als je jou liefde, aandacht eraan blijft schenken fijne liefdevolle reis verder liefs..

Monique - December 03 2022, 21:55
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support