Monique Elmendorp - Box: 706 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 706 (€ 0,90 p.m.)

Monique Elmendorp

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Paragnost/medium, snelle duidelijke antwoorden op uw vragen, specialisme contact met dieren, dierentolk, Relatie & Liefde en coaching .

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 706 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom, ik ben een gescreend paragnost / medium, coach, trainer en gediplomeerd gedragstherapeut voor katten, therapiehond begeleider. Mijn passie is het werken met mensen en dieren. Al van jongs af a

Welkom, ik ben een gescreend paragnost / medium, coach, trainer en gediplomeerd gedragstherapeut voor katten, therapiehond begeleider. Mijn passie is het werken met mensen en dieren. Al van jongs af aan wist ik dat ik anders was dan andere kinderen. Ik was een dromer en heel gevoelig. Ook zag en voelde ik mensen en dieren feilloos aan wat me niet altijd in dank is afgenomen. In 1996 kwam ik in contact met een paragnost en deze nam me mee naar beurzen en ik werd zijn leerling. In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest in de commerciële wereld. Op een gegeven moment ben ik mijn eigen pad gaan volgen en ben een opleiding gaan volgen volgens de leer van Arthur Findlay college in de UK. Daar heb ik leren omgaan met mijn talent en ben ik mensen gaan coachen, begeleiden en adviseren in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk zowel mental waarbij dikberichten door krijg van overleden personen en kan je vragen beantwoorden, ook werk ik psychic en kan ik personen en dieren lezen, voelen en horen en ben ik een communicatie middel. Als paragnost, hoor en zie ik beelden en kan deze doorgeven en verklaren. Ik werk vanuit mijn gevoel en ben eerlijk en integer. Heb je vragen over je relatie of over de situatie waar in je nu zit en zou je graag een coach willen spreken dan kan ik je inzichten geven en tools waar je ver mee kan. Toekomst voorspellingen zijn niet altijd duidelijk en vaak moet je eerst een bepaald pad bewandelen om daar aan te komen waar je graag wil zijn. Het antwoord kan dus ook later pas komen. Ik beantwoord geen medische vragen en verwijs je altijd door naar een arts of specialist.
warme groet, Monique

Lees meer..

Reviews

Consulent Monique Elmendorp heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support