Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 841 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Monique Postma 4

Monique Postma

Ster Ster Ster Ster Ster
14 reviews

Helder- ziend -horend -wetend en zeer sterk heldervoelend. Transformatie coach, energetisch therapeut en healer. Psychic medium.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 841 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom. Al vele jaren ben ik werkzaam als Spiritueel Life-Coach en Energetisch therapeut. Als medium werk ik vanuit mijn hart en begeleid ik mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen in bewustz

Welkom.
Al vele jaren ben ik werkzaam als Spiritueel Life-Coach en Energetisch therapeut. Als medium werk ik vanuit mijn hart en begeleid ik mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen in bewustzijn en spiritualiteit.
Ik beantwoord concrete vragen en ga daarbij altijd uit van de energie in het huidige moment.
Tevens ondersteun ik je om snel weer in je eigen kracht te komen, tijdens het gesprek zet ik met mijn energie jouw energie in beweging, dit doe ik niet bewust, dit gaat vanzelf.
Door het horen van je stem kan ik me afstemmen op jouw energie en de energie van het huidige moment of de situatie waarvoor je hulp vraagt. Ik stel mij open om te zien, horen, voelen wat ik mag ontvangen en wat ik mag doorgeven. Ik stem me zonder oordeel af op allen op wie de situatie betrekking heeft. Daarbij help ik je graag om situaties te verhelderen, zodat je je bewust kunt worden en inzicht krijgt in de situatie, in jezelf, je gedachten en je handelen en deze naar wens kunt veranderen.
Er is de afgelopen decennia wereldwijd een proces op gang gekomen met een grote impact op de gehele mensheid. Dit is zich momenteel versneld aan het ontvouwen. Ik zie het als een uitnodiging om te groeien, transformeren en het leven te leven vanuit het hart, vanuit liefde, waardoor er geen ruimte meer zal zijn voor angst. Heb je behoefte om, als gevolg van alle chaos om ons heen, los te komen van het collectief om vanuit je hart en eigen waarheid te gaan leven? Om van daaruit samen als liefdevolle samenleving te kunnen ZIJN is het belangrijk dat ons collectieve bewustzijn wordt verruimd. Door het verruimen van je persoonlijke bewustzijn, wordt automatisch het collectieve bewustzijn verruimd.
Voel je behoefte om je hierin te verdiepen, wil je ondersteuning in je transformatieproces, of wil je hier graag over praten?
Loop je rond met vraagstukken rond relaties, families, pijnlijke ervaringen of werk ?
Wil je ondersteuning betreft je eigen persoonlijke ontwikkeling?
We hebben vaak helemaal zelf geen keuze in wat het leven ons brengt, waar we wel een keuze in hebben is hoe we ermee omgaan. Ik beantwoord graag jouw vragen, zodat jij weer verder kunt op jouw levenspad.

Warme groet,
Monique

Lees meer..

Reviews

Consulent Monique Postma heeft 14 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor het fijne gesprek en de goede waarnemingen Monique! Je hebt een mooie zuivere energie en insteek in het gesprek xx

dragonfly - Juni 29, 12:10

Dank je wel en weet dat je met jouw mooie energie veel mag bereiken, warme groet

Monique Postma - Juni 29, 13:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Monique, hartstikke bedankt voor de geruststellende antwoorden op mijn vragen. Je kunt heel goed invoelen, ook het huis dat we zoeken, daar gaf je mij info over en het klopte helemaal met wat ik voor ogen heb. Ik vond het een geweldig leuk en interessant gesprek met je; veel tips gekregen die ik ga toepassen. Ben weer een stukje verder gekomen Monique, heel veel dan en ik kom nog eens terug om te vertellen hoe het gegaan is. Liefs Annemiek

annemiek - Januari 11, 16:56

Dank Annemiek, jullie zitten in een periode van mooie ontwikkelingen. Liefs, Monique

Monique Postma - Januari 11, 17:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn gesprek Monique, bedankt voor de inzichten!

dragonfly - Januari 05, 11:48

Met liefde gedaan. Je zit in een mooie voortgang van je energiestroom.

Monique Postma - Januari 07, 12:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn gesprek Monique, helder en spot on! Ik ga de tools inzetten. Dank!

dragonfly - December 01 2021, 13:26

Dank. Wat fijn dat je verder kunt, het gaat veranderen voor je. lieve groet

Monique Postma - December 01 2021, 13:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Was een fijn gesprek met haar, en ik heb vertrouwen in haar gaves. Bedankt nogmaals en laat het je weten! liefs >Annemiek

annemiek - Augustus 31 2021, 15:18

Dank voor het vertrouwen en veel succes gewenst met de mooie keuzes. Warme groet, Monique

Monique Postma - Augustus 31 2021, 15:21
Bekijk alle 14 reviews