Morgana - Box: 745 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Morgana

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Tarot / intuïtief / coach / zielsliefde / relaties / twinflames / borderline / zakelijk/ mijn gidsen helpen mij om jou te helpen

Afwezig

Over mij

Ervaren tarotiste. Nieuw hier, maar niet nieuw in deze wereld. Gespecialiseerd in tweelingzielen en andere relaties. (mindset)Coach, heldervoelend, krachtig en intuïtief. Helpt je blokkades te herken

Ervaren tarotiste. Nieuw hier, maar niet nieuw in deze wereld. Gespecialiseerd in tweelingzielen en andere relaties. (mindset)Coach, heldervoelend, krachtig en intuïtief. Helpt je blokkades te herkennen en overwinnen. Geen zwever: sta met beide benen op de grond, want dat is ook waar we ons leven moeten leven. Concreet, pragmatisch en in your face. Jij mag bepalen of dat bij jou past!

Ik help je graag om meer duidelijkheid te krijgen in je situatie. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden je hebt om je weer sterk en gelukkig te voelen.

Stel je vraag en ik stel mij open voor het antwoord. Ik zeg misschien niet altijd wat je wilt horen, maar wel wat je op dit moment mag horen.

Heeft mijn reading je geholpen? Dan stel ik een review heel erg op prijs. Ik hoop je snel te spreken. Xx

Lees meer..

Reviews

Consulent Morgana heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Mensen bel haar! Ontzettend goed, snel en lief. Zegt dingen die ze niet kan weten, en voelt goed in op situaties. Voelt voor mij heel zuiver en kloppend. Bedankt voor de concrete inzichten Morgana!

Avana - September 23 2020, 20:15

Fijn dat ik je kon helpen. En voor je krullen: coconat curl booster en shampoo xxx :)

Morgana - September 23 2020, 20:19
Bekijk alle 4 reviews
nl en
Support