Myriam - Box: 134 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Myriam

Ster Ster Ster Ster Ster
14 reviews

Positieve energie sturen, entiteiten, spanningen en angsten verwijderen. Healingen. Vrij van negativiteit en belagingen. Pendelen en zuiveren.

Afwezig

Over mij

Via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen k

Via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen kwamen ongekende angsten naar boven, ja ik noemde het angsten. Omdat hoogsensitief nog niet bestond. Ook artsen konden me niet begrijpen. En zo is mijn zoektocht begonnen. Nu kunnen we meer zeggen dat energieën die ons blokkeren. Zo is mijn zoektocht begonnen. Zoeken naar oplossingen voor wat je niet meer kan en die anderen normaal vinden vb drukke ruimtes. Ik werd er moe van. Ben begonnen met boek de Celestijnse belofte, dan cursussen, thuisstudie want in groep lukte dat niet oa Bachbloesems, Ho'oponopono, EMDR, trauma-coaching, huizen energetisch zuiveren, pendelen, tarot, veel engelenkaarten, Reiki behandelingen, inwijdingen, Access Bars, kristallenwinkel, Lenormand. Door de ervaringen in mijn winkel en praktijk, die ik nu 20 jaar heb wil ik mensen helpen terug zichzelf te zijn.

Ik wil je helpen je op je pad te zetten, Entiteiten, en negativiteit en blokkades die je belemmeren wegnemen dat je je weer beter voelt. Kan zeker op afstand. Kan makkelijker met de chat. Kan ook innerlijke rust brengen en spanningen wegnemen samen met mijn gidsen. Pendelen. Numerologie, Luisterend oor, advies geven. Kaarten kan ook.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Holisme +2

Reviews

Consulent Myriam heeft 14 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel even meer lucht in een rare situatie.

Cibra - April 02 2023, 14:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne healing. Dank je wel Jammer dat ik niet meer oon lezen wat je als laatste schreef

Josee - Februari 14 2023, 16:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de healing

Januari 25 2023, 19:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel bijzonder, de klachten waarover ik belde loste tijdens de chat op. Echt heel bijzonder en erg dankbaar voor je hulp ?

Anoniem - Januari 25 2023, 11:07
Ster Ster Ster Ster Ster

jeetje deze dame is een krachtige energie reiniger !! je voelt alles zelf op de chat al gebeuren, dank je wel lieve Myriam voor jou en jouw gave XX

Sasha - December 19 2022, 19:06
Bekijk alle 14 reviews
nl en
Support