Afwezig
Profielfoto van Nanda 2

Nanda

0 reviews

Coaching, heldervoelend, Nine Star Ki, I Tjing (Chinese astrologie) HSP, kinderen, narcisme.

Afwezig

Over mij

Herk je je dat? Dat je op een punt staat om een beslissing te nemen, het even niet meer weet en je niet weet wat wijsheid is? Wil je weten wie je bent? Heb je vragen over relaties, denk aan de relati

Herk je je dat? Dat je op een punt staat om een beslissing te nemen, het even niet meer weet en je niet weet wat wijsheid is?

Wil je weten wie je bent? Heb je vragen over relaties, denk aan de relatie met jezelf, een geliefde, vrienden, je ouders, je kinderen of werkgerelateerde relaties, dan kan ik je inzichten geven, door middel van de 5 elementen, hout, vuur, aarde, metaal en water (de Nine Star Ki in combinatie met de I Tjing) . Hiervoor maak ik gebruik van je geboortedatum.

Zelf vindt ik dit een hele mooie methode om te kijken waar je op dit moment staat en wat de potentie zou kunnen zijn. In mijn praktijk coach ik zowel volwassenen als kinderen, daarnaast coach ik mensen met HSP. Mocht je alleen een luisterend oor willen, dan kan dat natuurlijk ook.

Lees meer..

Reviews

Consulent Nanda heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews