Naomi - Box: 815 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Naomi

Ster Ster Ster Ster Ster
99 reviews

Met een liefdevolle blik kijken we samen naar de mogelijkheden. Een reading, healing of een luisterend oor. Liefde, werk of algemeen, stel je vragen!

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder v

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder voelende, -ziende, -horende en -wetende gaven informatie voor jouw situatie door. Ik ben bevoorrecht om contact te leggen met overledenen als deze doorkomen en heb een sterke kracht in verbeelding.

Hoe ben ik tot de ontdekking van mijn gaven gekomen? Na zelf een reis te maken naar 'wie-ik-ben' kwam ik er al snel achter dat ik me anders voelde dan anderen. Ik had vroeger altijd een ‘imaginairy friend’, ik voorspelde bijvoorbeeld dagen, geboorte, zwangerschappen of andere dingen en uiteindelijk werden mijn gaves bevestigt door een out of body experience met mijn overleden oma.

Wat kan je van mij verwachten? Je ontvangt een oprechte en zuivere reading. Ik vertel soms dingen die je niet wil horen, maar wel mag horen om weer een stap verder te komen in je reis. Mijn gesprekken zullen vorm krijgen naar aanleiding van jouw vraagstuk en welke informatie ik door mag krijgen. Dankzij mijn helende gave zorg ik ervoor dat jij met een rustiger gevoel het gesprek verlaat en de dingen mag loslaten die nodig zijn om los gelaten mag worden.

Naast mijn gaven ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel trauma en sta ik je graag bij mocht je daar steun in zoeken.

Mocht je op zoek zijn naar een luisterend oor en handvatten willen om weer een stap verder te zetten schroom niet en weet dat je altijd welkom ben om een gesprek met mij in gesprek te gaan. Dankzij mijn helende gave ondersteun ik je wanneer je de behoefte heb een healing op afstand.

Ik wil je erop wijzen dat we allemaal een vrije wil hebben in het leven. Dat betekent dat ik je informatie of boodschappen kan doorgeven die mogelijk veranderen, aangezien energie dagelijks verandert. Jij bent in charge van jouw leven, jij manifesteert het door middel van jouw gedachten, wensen en behoeften.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +28
  • Zielsverwanten +8
  • Tweelingzielen +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +3
  • Ouderschap +1

Reviews

Consulent Naomi heeft 99 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je fijne consult 🙏

November 24, 07:44

Graag gedaan! Jij bedankt voor je vertrouwen ✨ Houd hoop en volg je hart, onderneem de acties die voor jou nodig zijn!

Naomi - November 24, 08:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Hartstikke bedankt Naomi! Heel waardevol gesprek! En na het ophangen nog es over nagedacht en begreep ik ineens wat meer van wat jij zag op dit moment. Klopt helemaal! 🙏

Bijtje - Oktober 14, 23:04

Dank je wel voor je review! Blijf dichtbij jezelf! X

Naomi - Oktober 15, 10:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Naomi, dank je wel. Je wist al veel te bevestigen, zonder dat ik het hoefde te vertellen. Je bent echt tof. Bedankt voor je luisterend oor. Had dat ook even nodig. Thanks Romeo

Meo - Oktober 05, 22:59

Wat een lieve review! Dank voor je vertrouwen, en je bent altijd welkom! Take care, you got this!

Naomi - Oktober 05, 23:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Naomi, in maart dit jaar heb je voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen. Daarom voelde het voor mij extra vertrouwd om je opnieuw te benaderen. Ik ben benieuwd of je nieuwe voorspellingen wederom gaan uitkomen. Het voelt in ieder geval goed en resoneert bij mij. Keep up the good work.

Bianca - September 04, 14:09

Wat een lieve review! Dank je wel, en jij bent de motor in je manifestaties! Je kan het lieverd, tot snel 🫶🏻

Naomi - September 04, 14:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn gesprek

Floor - Augustus 16, 18:36

Dank je wel voor je vertrouwen! Je bent op de goede weg lieverd!

Naomi - Augustus 16, 19:28
Bekijk alle 99 reviews
nl en
Support