Afwezig
Profielfoto van Naomi 15

Naomi

Ster Ster Ster Ster Ster
53 reviews

Een zuivere no-nonsense reading over je liefdesleven, werk of algemeen dankzij mijn aangeboren talenten. Daarnaast healing op afstand.

Afwezig

Over mij

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder v

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder voelende, -ziende, -horende en -wetende gaven informatie voor jouw situatie door. Ik ben bevoorrecht om contact te leggen met overledenen als deze doorkomen en heb een sterke kracht in verbeelding.

Hoe ben ik tot de ontdekking van mijn gaven gekomen? Na zelf een reis te maken naar 'wie-ik-ben' kwam ik er al snel achter dat ik me anders voelde dan anderen. Ik had vroeger altijd een ‘imaginairy friend’, ik voorspelde bijvoorbeeld dagen, geboorte, zwangerschappen of andere dingen en uiteindelijk werden mijn gaves bevestigt door een out of body experience met mijn overleden oma.

Wat kan je van mij verwachten? Je ontvangt een oprechte en zuivere reading. Ik vertel soms dingen die je niet wil horen, maar wel mag horen om weer een stap verder te komen in je reis. Mijn gesprekken zullen vorm krijgen naar aanleiding van jouw vraagstuk en welke informatie ik door mag krijgen. Dankzij mijn helende gave zorg ik ervoor dat jij met een rustiger gevoel het gesprek verlaat en de dingen mag loslaten die nodig zijn om los gelaten mag worden.

Naast mijn gaven ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel trauma en sta ik je graag bij mocht je daar steun in zoeken.

Mocht je op zoek zijn naar een luisterend oor en handvatten willen om weer een stap verder te zetten schroom niet en weet dat je altijd welkom ben om een gesprek met mij in gesprek te gaan. Dankzij mijn helende gave ondersteun ik je wanneer je de behoefte heb een healing op afstand.

Ik wil je erop wijzen dat we allemaal een vrije wil hebben in het leven. Dat betekent dat ik je informatie of boodschappen kan doorgeven die mogelijk veranderen, aangezien energie dagelijks verandert. Jij bent in charge van jouw leven, jij manifesteert het door middel van jouw gedachten, wensen en behoeften.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +16
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
  • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +2
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Naomi heeft 53 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Weer een fijn en open gesprek gehad! Heeft mn ogen weer geopend! Dankjewel! Het gaat goed komen dat voel ik! ?

Gisteren, 16:17

Zeker weten schat! Jij gaat komen waar je moet zijn, blijf dichtbij jezelf!

Naomi - Gisteren, 17:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn en lief gesprek . Hoopvol

Januari 29, 12:59

Dank je wel lieverd! Je bent op de goede weg, blijf dichtbij jezelf en je hartenwensen komen uit!

Naomi - Januari 29, 13:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je Naomi, jammer dat het weer wegviel. Dus detoxen met gember en citroen en buitenleven opzoeken? Echt onder de indruk van jou. Dank je.

Liesje44 - Januari 25, 21:50

Jij bedankt voor je vertrouwen! Zometeen extra water drinken nog. En voeding met hoge vibratie eten en drinken! Liefs, tot snel

Naomi - Januari 25, 22:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel helder en realistisch! Dankjewel voor en TOP gesprek! Ben heel erg geholpen met je antwoorden! ❤️

Januari 19, 22:22

Jij bedankt voor je vertrouwen! Je bent op de goede weg! Liefs

Naomi - Januari 19, 22:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Naomi wist veel te vertellen zonder voorkennis. Ook vind ik haar realistisch in haar uitleg en dat geeft extra vertrouwen dat ze je geen rad voor de ogen draait. Een aanrader om haar te benaderen!

Bianca - Januari 18, 22:23

Dank je wel lieverd! Jij bedankt voor je vertrouwen! Je verdiend jouw hartenwens en die kan jij zelf manifesteren! tot snel! liefs!

Naomi - Januari 18, 22:58
Bekijk alle 53 reviews