Afwezig
Profielfoto van Naomi 8

Naomi

Ster Ster Ster Ster Ster
27 reviews

Met mijn aangeboren gaves bied ik een zuiver, no-nonsense reading over jouw liefdesleven, je werk of algemene vragen. Liefdevol luisterend oor!

Afwezig

Over mij

Hoe nu verder? Deze vraag hebben we allemaal weleens. Ik kan jou daarmee helpen door in te voelen op de situatie, persoon of connectie. Ik voel in voor jou door middel van een foto en een naam. Dan kr

Hoe nu verder? Deze vraag hebben we allemaal weleens. Ik kan jou daarmee helpen door in te voelen op de situatie, persoon of connectie. Ik voel in voor jou door middel van een foto en een naam. Dan krijg ik door middel van de gidsen informatie door die van toepassing op jouw situatie. Je kan van mij een oprechte en zuivere reading verwachten.

Als je in mijn omgeving vraagt wie Naomi is, dan word ik altijd omschreven als een behulpzame empaat maar ook dat er iets mysterieus is met Naomi. Dat heb ik mogen ontdekken en ontwikkelen door verschillende ervaringen dat ik met mijn oma kan communiceren die over is. En daarbij kan ik ook situatie van te voren inschatten en voorspellen wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Ik voel direct in op jouw energie als het gesprek start. Soms kan het voorkomen dat jij veel meer bij je draag dan waar je voor komt dan sluit ik het graag uit met een foto van de persoon waar je iets over wil weten. Graag leg ik nog een kaartje uit de selectie van Lenormand om nog meer te weten te komen. Ben je benieuwd hoe jij de volgende stap mag zetten in welke situatie dan ook? Schroom niet om een gesprek met mij te starten. Ik help je graag verder!

Helderhorend, heldervoelend, helderwetend & helderziend. Contact met overledenen & fotoreadings. Ik kan jouw verhaal in een beeld gelijk vormen!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +6
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +2

Reviews

Consulent Naomi heeft 27 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor het fijne gesprek! Je kon heel zuiver invoelen en veel details vertellen, fijn! Voor nu focus op mezelf & time Will tell!

Tien - September 18, 21:38

Jij ook bedankt lieverd! Je doet het super goed! Wees trots op wie je bent!

Naomi - September 18, 21:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Misschien niet wat ik gehoopt had te horen, maar daarmee zeker niet minder herkenbaar. Hij mag z'n best doen en wat vaart maken, want zoals je al voorzag ik ben geen optie.The look a like, het gedrag , de voetbal,de tennis en het "boefje" zijn me wel bekend vanuit iemand uit het " verleden " .

Nancy - Augustus 27, 15:35

Knap dat je dit kan delen en inzien lieverd! Je bent een kanjer en gaat ook wel echt de man treffen die bij jou hoort!

Naomi - Augustus 27, 18:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je Naomi , mooi wat je voor me zag !!! I

Pip - Augustus 23, 10:11

Jij ook bedankt lieverd! Je bent sterker dan je denkt!

Naomi - Augustus 23, 11:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw wat een byzonder treffend consult!! Heel erg bedankt !! Ik ga u snel weer bellen ?

Nancy - Augustus 14, 17:05

Dank je wel lieverd! Je bent altijd welkom! Het komt wel goed, blijf dichtbij jezelf!

Naomi - Augustus 14, 17:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank!

Gladness - Juni 30, 18:53

Graag gedaan lieverd, je bent sterker dan je denkt!

Naomi - Juni 30, 19:42
Bekijk alle 27 reviews