Aanwezig
Profielfoto van Naomi 4

Naomi

Ster Ster Ster Ster Ster
22 reviews

Geboren medium met zuivere en no nonsense houding bied ik je een luisterend oor en handvatten om verder te gaan. Heldervoelen, horen, weten en zien.

Aanwezig

Over mij

Hoe nu verder? Deze vraag hebben we allemaal weleens. Ik kan jou daarmee helpen door in te voelen op de situatie, persoon of connectie. Ik voel in voor jou door middel van een foto en een naam. Dan kr

Hoe nu verder? Deze vraag hebben we allemaal weleens. Ik kan jou daarmee helpen door in te voelen op de situatie, persoon of connectie. Ik voel in voor jou door middel van een foto en een naam. Dan krijg ik door middel van de gidsen informatie door die van toepassing op jouw situatie. Je kan van mij een oprechte en zuivere reading verwachten.

Als je in mijn omgeving vraagt wie Naomi is, dan word ik altijd omschreven als een behulpzame empaat maar ook dat er iets mysterieus is met Naomi. Dat heb ik mogen ontdekken en ontwikkelen door verschillende ervaringen dat ik met mijn oma kan communiceren die over is. En daarbij kan ik ook situatie van te voren inschatten en voorspellen wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Ik voel direct in op jouw energie als het gesprek start. Soms kan het voorkomen dat jij veel meer bij je draag dan waar je voor komt dan sluit ik het graag uit met een foto van de persoon waar je iets over wil weten. Graag leg ik nog een kaartje uit de selectie van Lenormand om nog meer te weten te komen. Ben je benieuwd hoe jij de volgende stap mag zetten in welke situatie dan ook? Schroom niet om een gesprek met mij te starten. Ik help je graag verder!

Helderhorend, heldervoelend, helderwetend & helderziend. Contact met overledenen & fotoreadings. Ik kan jouw verhaal in een beeld gelijk vormen!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +5
  • Zielsverwanten +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +2

Reviews

Consulent Naomi heeft 22 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Meer dan 5 sterren waard!!

Loni - Mei 21, 20:14

Naomi - Mei 21, 20:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Erg Goed! Spot on!

Loni - Mei 20, 09:14

Lief van je!

Naomi - Mei 20, 10:17
Ster Ster Ster Ster Ster

veel dank Naomi, gesprek ging idd zoals je had aangeven met uiterst positief resultaat! Veel dank weer!!!

Loni - Mei 13, 20:03

Fijn om te horen lieverd! Ben trots op je! Tot snel!

Naomi - Mei 13, 20:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje voor de mooie woorden. Mijn liefde is onvoorwaardelijk. Maar de vriendschap tussen hem en mij gaat zijn ex nooit goed vinden. Dan moet hij Keuzes gaan maken of niet eerlijk zijn over zaken.

Anouk - Mei 08, 11:45

Blijf dichtbij jezelf lieverd! Je bent sterker dan je denkt! ?

Naomi - Mei 08, 14:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Eerlijk en betrouwbaar!

Loni - Mei 07, 12:42

dank je wel lieverd! ik ben er altijd voor je!

Naomi - Mei 07, 15:54
Bekijk alle 22 reviews