Naomi - Box: 815 - Topconsulenten.nl

Aanwezig
Aanwezig bellen

Naomi

Ster Ster Ster Ster Ster
151 reviews

Met mijn aangeboren helder voelen, zien, weten en horende gaves bied ik je als lichtwerker een zuivere no-nonsense reading en of healing. Elke vraag!

Aanwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder v

Ben je op zoek naar antwoorden? Op een liefdesvraag, algemeen of zit je met werk kwestie. Ik sta voor je klaar. Ik voel in voor jou door middel van een naam. Dan krijg ik door middel van mijn helder voelende, -ziende, -horende en -wetende gaven informatie voor jouw situatie door. Ik ben bevoorrecht om contact te leggen met overledenen als deze doorkomen en heb een sterke kracht in verbeelding.

Hoe ben ik tot de ontdekking van mijn gaven gekomen? Na zelf een reis te maken naar 'wie-ik-ben' kwam ik er al snel achter dat ik me anders voelde dan anderen. Ik had vroeger altijd een ‘imaginairy friend’, ik voorspelde bijvoorbeeld dagen, geboorte, zwangerschappen of andere dingen en uiteindelijk werden mijn gaves bevestigt door een out of body experience met mijn overleden oma.

Wat kan je van mij verwachten? Je ontvangt een oprechte en zuivere reading. Ik vertel soms dingen die je niet wil horen, maar wel mag horen om weer een stap verder te komen in je reis. Mijn gesprekken zullen vorm krijgen naar aanleiding van jouw vraagstuk en welke informatie ik door mag krijgen. Dankzij mijn helende gave zorg ik ervoor dat jij met een rustiger gevoel het gesprek verlaat en de dingen mag loslaten die nodig zijn om los gelaten mag worden.

Naast mijn gaven ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van seksueel trauma en sta ik je graag bij mocht je daar steun in zoeken.

Mocht je op zoek zijn naar een luisterend oor en handvatten willen om weer een stap verder te zetten schroom niet en weet dat je altijd welkom ben om een gesprek met mij in gesprek te gaan. Dankzij mijn helende gave ondersteun ik je wanneer je de behoefte heb een healing op afstand.

Ik wil je erop wijzen dat we allemaal een vrije wil hebben in het leven. Dat betekent dat ik je informatie of boodschappen kan doorgeven die mogelijk veranderen, aangezien energie dagelijks verandert. Jij bent in charge van jouw leven, jij manifesteert het door middel van jouw gedachten, wensen en behoeften.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +41
  • Zielsverwanten +10
  • Tweelingzielen +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +5
  • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +3
  • Ouderschap +1

Reviews

Consulent Naomi heeft 151 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Super fijn en verhelderend kunnen praten met Naomi. Geeft goede raad en weet heel specifiek dingen te benoemen in korte tijd. Daar kan een mens verder mee. ;) Dankjewel lieve Naomi en succes met je stem! ;)

Lise - Mei 29, 12:27

Dank je wel voor je lieve woorden! Je doet het super goed vrouw! Wees trots op jezelf!

Naomi - Mei 29, 14:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Goede en duidelijke uitleg. Het wordt niet alleen bij de ander neergelegd maar ook bij mezelf. Wat ik moet doen. Dat helpt in je eigen groei.

Marcel - Mei 16, 07:59

Dank je wel voor je mooie woorden! En mooi om te zien hoe je het advies weet om te buigen voor je eigen groei. Kracht mens ben je!

Naomi - Mei 16, 16:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik loop nu even een rondje buiten en ik merk dat ik na het gesprek met jou net me echt weer flink lichter voel en echt even aan het genieten ben buiten, dankjewel nogmaals. :)

Anoniem - Mei 12, 22:05

Wat ben ik blij om dit te horen, fijn dat je je lichter voelt! Je bent altijd welkom om even te klankborden. Veel liefs!

Naomi - Mei 12, 22:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik kan nu even niet meer terug bellen, maar ik spreek je zeker nogmaals ook omdat je weet wat ik doormaak. Veel liefs ⭐️

Anoniem - Mei 12, 21:59

Altijd welkom lieverd, en vertrouw op je eigen kracht want je bent een prachtvrouw! Je slaat je er doorheen, veel liefde en licht voor jou!

Naomi - Mei 12, 22:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Naomi. Ik belde steeds terug, want ik vind het erg fijn praten met jou. Je voelt dingen en ik weet ze te plaatsen dat is erg fijn. Ik ben blij met wat jij kon voelen zo bijzonder die verjaardag van mijn oma. Ik put er wel kracht uit. 🙏🏻⭐️

Anoniem - Mei 12, 21:58

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je lieve woorden! Je bent zo enorm sterk, je mag daar meer op gaan intunen!

Naomi - Mei 12, 22:03
Bekijk alle 151 reviews
nl en
Support