Naomi Alisa - Box: 383 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Naomi Alisa

0 reviews

Vrouwelijke kracht, heling, zelfliefde, relaties, divine channeling, manifesteren, tantra, witchcraft, goddess energy, kundalini activatie

Afwezig

Over mij

Als energetisch life coach & healer help ik (met name) vrouwen om meer in hun kracht te gaan staan. Ik kan je helpen om je meer te verbinden met je ware zelf en (indirect) je relaties. Dit doe ik onde

Als energetisch life coach & healer help ik (met name) vrouwen om meer in hun kracht te gaan staan. Ik kan je helpen om je meer te verbinden met je ware zelf en (indirect) je relaties. Dit doe ik onder andere door met je in gesprek te gaan, met behulp van mijn spirituele gaven.

Ik denk graag met je mee bij bepaalde levenskeuzes en help je om vanuit een hoger bewustzijn naar bepaalde situaties te kijken. Ik doe niets liever dan jou helpen om je vrouwelijke energie meer te laten stromen en/of je relaties te verbeteren, zodat je met meer helderheid, innerlijke vrijheid en (zelf)liefde kunt genieten van je leven.

Wat kun je mij vragen?

Vragen waar ik je bijvoorbeeld goed bij kan helpen zijn vragen op het gebied van relaties, keuzes maken, aantrekken waar je naar verlangd, zelfheling, meer in je (vrouwelijke) kracht gaan staan en meer innerlijke vrijheid en rust ervaren. Ook kan ik je helpen met energie healing op afstand, het channelen van boodschappen van je hogere zelf en spirituele ontwikkeling/bewustzijnsgroei.

Voorbeeldvragen:

- Waarom loop ik tegen deze relatie problemen aan en hoe kan ik dit oplossen?
- Wat is de kern(wond) van mijn probleem? En hoe kan ik dit helen?
- Welke boodschap mag ik nu horen van mijn hogere zelf en spirit team? Waar kan ik me het beste op focussen de komende tijd?
- Waarom loop ik vast? Wat wil ik? Welke keuze kan in het beste maken?
- Wat kan ik doen om mijn relatie(s) te verbeteren of andere relaties aan te trekken?
- Hoe kan ik mezelf energetisch afschermen? Of hoe kan ik beter omgaan met mijn emoties of hoogsensitiviteit?
- Hoe kan ik manifesteren waar ik naar verlang? Welke blokkades moet ik hiervoor doorbreken en hoe doe ik dit?

Lees meer..

Reviews

Consulent Naomi Alisa heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support