Nathalie - Box: 541 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 541 (€ 0,90 p.m.)

Nathalie

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Ik ben medium, spiritueel verbinder, healer. Ik geef onder andere zielskleur readings en ik kan je een luisterend oor bieden.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 541 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Een zielskleur reading geeft je inzicht in jouw kwaliteiten die jij bewust kunt gaan inzetten als talenten in jouw privéleven maar zeker ook in jouw werk. Bovendien schept het meer helderheid in wie

Een zielskleur reading geeft je inzicht in jouw kwaliteiten die jij bewust kunt gaan inzetten als talenten in jouw privéleven maar zeker ook in jouw werk. Bovendien schept het meer helderheid in wie jij in wezen bent en wat jij kunt bereiken. Wanneer je leert te luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel, ben je onderweg naar een tevreden en gelukkig leven. Maar ook als je gewoon jouw verhaal kwijt wil, kun je mij bellen. Ik ben een nuchter en open persoon en ik luister/kijk zonder oordeel naar jou.

Mijn hele leven ben ik al heel gevoelig geweest voor mensen en energieën om mij heen. Voor mij absoluut niet makkelijk want ik begreep niet wat ik voelde of ervaarde, waardoor het mij heel vaak verwarde. Ik heb het dan ook lange tijd onderdrukt, totdat mijn leven voor mij een dramatische wending nam en ik niet meer om mijn gevoeligheid heen kon. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot medium ben gaan volgen, die ik in oktober 2015 succesvol heb afgerond. Sinds 2016 ben ik werkzaam als spiritueel verbinder in mijn praktijk. En mijn specialiteiten zijn:
-reading (zoals de zielskleur reading)
-koffiedik lezen
-heling in beeld (reading/healing aan de hand van fotografie)
-contact met de spirituele wereld (overleden dierbaren en gidsen)
-healing in samenwerking met mijn gidsen (ook op afstand)
-geleide meditaties
In mijn praktijk kun je (online en offline) terecht voor een 1 op 1 consult, huiskamerbijeenkomsten en daarnaast geef ik cursussen en workshops.

Tot slot nog even belangrijk om te weten:
-Ik geef geen toekomstvoorspellingen, omdat ik geloof dat de toekomst niet een vastomlijnd gegeven is en ieder individu verantwoordelijk is voor zijn/haar leven en de keuzes die worden gemaakt;
-Ik lees alleen jouw energie en niet die van een ander;
-Ik heb voorafgaand geen informatie van jou nodig, met uitzondering van de zielskleur reading. Dan maak ik gebruik van jouw geboortedatum.

Lees meer..

Reviews

Consulent Nathalie heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support