Niki - Box: 548 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 548 (€ 0,90 p.m.)

Niki

0 reviews

Gediplomeerd mental coach & orthomoleculair therapeut, oa gespecialiseerd in: zelfliefde, burn-out, fibromyalgie, depressie en overgangsklachten

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 548 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve lezer van mijn profiel, Hoe kijk jij naar jezelf in de spiegel? Kun jij onvoorwaardelijk van jezelf houden, ook met een vetrolletje extra? Ervaar je regelmatig tegenwerking in het leven en voel

Lieve lezer van mijn profiel,

Hoe kijk jij naar jezelf in de spiegel? Kun jij onvoorwaardelijk van jezelf houden, ook met een vetrolletje extra? Ervaar je regelmatig tegenwerking in het leven en voel je je depri of eenzaam? Of worstel je met allerlei 'vage' klachten waarvan je geen idee hebt hoe ze zijn ontstaan, laat staan dat je weet hoe je ervan af kunt komen? Lees dan zeker even verder en ontdek wat ik voor jou zou kunnen betekenen.......

Als opgeleid Mental coach, voetreflex- en orthomoleculair therapeut heb ik mijn eigen praktijk, waar ik vrouwen met succes begeleid naar een vitaal en energiek leven. Het lichaam en de geest werken samen en vanuit deze holistische kijk op het lichaam kun je veel klachten oplossen zonder heftige medicatie bijvoorbeeld.

Gedachten hebben kracht en zo kun je dus ook met je gedachten jezelf behoorlijk saboteren. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw belemmerde overtuigingen die jou niet verder helpen op je pad en adviseer ik je hoe je deze gedachten effectief in kunt zetten om jouw doelen te behalen.

Ook kan ik je uitgebreid voedingsadvies en supplementenadvies geven, alles met als doel dat jij je lichamelijk en geestelijk weer top zult voelen.

Mijn specialisaties:
• Fybromyalgie
• Burn-out
• Overgangsklachten
• Kinderwens
• PMS en menstruatieklachten
• Huidproblemen zoals acne en eczeem (vooral bij kinderen)
• Spijsverteringsklachten

***Naast bovenstaande heb ik mij de laatste jaren als lotgenoot verder gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met borstkanker, uiteraard ga ik hierbij niet op de stoel van de dokter zitten, maar kan ik je wel leren wat je zelf kunt doen aan klachten die kunnen of zijn ontstaan door de diverse behandelingen die je hebt gehad. Ik heb zelfs een boek geschreven waarmee ik inmiddels honderden borstkankerpatiënten laagdrempelig heb kunnen helpen.

Ik help je graag op weg om jou te leren wat voor jou wel zou kunnen werken!

Liefs, Niki

Lees meer..

Reviews

Consulent Niki heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support