Afwezig
Profielfoto van Niru 3

Niru

Ster Ster Ster Ster Ster
21 reviews

Helende energie - Lichtwerker - Luisterend oor - Helderziend, helderwetend, heldervoelend medium - Tweelingzielen - Coaching

Afwezig

Over mij

Welkom, Fijn dat je de tijd neemt om te kijken op mijn profiel. Mijn naam is Niru en ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Met behulp van mijn gaven ga ik graag samen met jou

Welkom,

Fijn dat je de tijd neemt om te kijken op mijn profiel. Mijn naam is Niru en ik ben een helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Met behulp van mijn gaven ga ik graag samen met jou op zoek naar de antwoorden op al jouw vragen. Door gebruik te maken van mijn intuïtie en in te voelen op de energieën van jou en/of betrokkenen, krijg ik boodschappen binnen voor jou en degene waarover jij een vraag hebt. Mijn energie werkt daarnaast helend en ik hoop jou daardoor in het gesprek wat meer rust mee te geven voor de periode die nog komen gaat. Voel je welkom om jouw verhaal te delen, jouw vragen te stellen en open te stellen. Dan gaan we samen op zoek naar de boodschappen om jou vooruit te helpen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Spirituele ontwikkeling +2
  • Helderziendheid +1

Reviews

Consulent Niru heeft 21 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Goed consult dankjewel

Anoniem - Augustus 19, 11:07

Graag gedaan! :)

Niru - Augustus 19, 11:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je Niru.. voor je zachtaardige energie, zuiver invoelen en mooie tips. Moet vertrouwen houden dat het goed komt, toch? Lijkt makkelijk hé.. waarheid is anders natrlk ;). Maar je hebt jouw steentje bijgedragen. Veel liefs, J❤️

JeeVee - Juni 16, 23:36

Bedankt voor jouw mooie review! Je mag er inderdaad vertrouwen in hebben en de universum haar werk voor jullie laten doen! :)

Niru - Juni 16, 23:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Voelde goed aan. Heb het briefje geschreven alleen voel ik dat dit (nog) niet het juiste moment is om het te geven. Ik zal je zeker nog een keer bellen.

Ellie - Juni 03, 21:41

Dankjewel! Goed dat je naar jouw gevoel luistert. Het is niet zomaar dat je dit nu zo ervaart. Wees welkom! :)

Niru - Juni 03, 21:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vind Niru beslist een aanrader. Vertelt uit zichzelf (zonder kaartleggen) dingen die ook echt kloppen. Hij brengt daarnaast een rustige sfeer met zich mee, waardoor hij een prettige gesprekspartner is. In geloof hem. Laat je verrassen!

Pauline - Mei 03, 23:08

Wat fijn om dit terug te lezen na ons warme gesprek! Je bent altijd welkom :)

Niru - Mei 03, 23:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele lieve man die supergoed is met aanvoelen en in korte tijd zoveel info geeft. Echt een aanrader!

Kat - April 20, 13:09

Thank you! Fijn om te lezen dat je het zo hebt mogen ervaren :)

Niru - April 20, 13:11
Bekijk alle 21 reviews