Noa - Box: 355 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Noa

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Liefde en Relatie kwesties, vreemdgaan en Affaires, Huwelijksleven, soulmate verbinding, breuk en echtscheiding, ouders kinderen.

Afwezig

Over mij

Ik ben gezegend met mijn gaven, waardoor ik de mogelijkheid heb om boodschappen van een hogere macht over te brengen. Ik help mensen al meer dan 10 jaar en communiceer met engelen en spirituele gidsen

Ik ben gezegend met mijn gaven, waardoor ik de mogelijkheid heb om boodschappen van een hogere macht over te brengen. Ik help mensen al meer dan 10 jaar en communiceer met engelen en spirituele gidsen. Ik werk met Tarot en krijg zelf beelden door bij jouw vraag.

Mijn levensdoel is om genezing en de feiten te brengen aan iedereen die het nodig heeft. Ik weet dat we ons vaak vast of verloren zullen voelen en een beter spiritueel begrip nodig hebben, maar niet wetend waar we moeten beginnen. Daarmee zal ik jou helpen en jouw weg te vinden, in jouw mooie reis.

Geen enkele vraag is gek en bij mij kun je alleen eerlijke antwoorden verwachten. Samen komen we eruit.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Tweelingzielen +1

Reviews

Consulent Noa heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn. Ziet situatie heel.duidelijk...oordeelt niet. 😊

Jose - Maart 26 2023, 15:33

Noa - Maart 26 2023, 15:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor jou Reading en dat zij gauw komt Veel liefs Henk

Henk22 - Maart 25 2023, 20:49

Noa - Maart 25 2023, 20:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, Noa weet zoveel te benoemen. Zij deed mij echt verbazen. Ik hing aan haar lippen en heb nog een keer extra opgewaardeerd. Geen vraag was haar te gek en haar antwoorden kwamen snel en zonder aarzelen. Ik zou zeggen bellen. Ik gun iedereen zo’n fantastisch consult. ThanX Noa 💋

Pauline - Maart 25 2023, 20:19

Hartstikke bedankt, je bent een lieve sterke vrouw.

Noa - Maart 25 2023, 20:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Noa ervaren als erg kundig, komt snel tot de kern. Typt prettig snel. Houdt je niet aan een lijntje. Je hoeft geen informatie vooraf te geven. Gewoon goed!

RandyP - Maart 24 2023, 23:02

bedankt!

Noa - Maart 24 2023, 23:37
Bekijk alle 4 reviews
nl en
Support