Oliver - Box: 507 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 507 (€ 0,90 p.m.)

Oliver

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Voel jij je niet begrepen, niet gehoord of niet gezien? Problemen zijn niet uniek. Hoe jij ermee omgaat wel. Ik help jou graag met al jouw vragen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 507 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo, ik ben Oliver. Als jij het gevoel hebt dat niemand naar je luistert, dat de mensen om jou heen de ernst van jouw situatie niet goed inschatten of dat je er voor niemand echt toe doet, bel mi

Hallo, ik ben Oliver.

Als jij het gevoel hebt dat niemand naar je luistert, dat de mensen om jou heen de ernst van jouw situatie niet goed inschatten of dat je er voor niemand echt toe doet, bel mij dan voor een sessie. Mijn clienten voelen zich negen van de tien keer wel gehoord en begrepen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om jou te helpen.

Hoe kan ik meer genieten van mijn relatie?
Hoe raak ik meer verbonden met mezelf en mijn partner?
Hoe kan ik mijn malende gedachten ’s nachts stoppen of waarom voer ik constant nare en verdedigende gesprekken in mijn hoofd? Dit en allerlei andere vragen worden mij regelmatig gesteld.

Naast coach hier, bij Topconsulenten, heb ik ook mijn eigen bedrijf en werk ik als lifecoach in Amsterdam. Ik help mensen bij allerlei persoonlijke vragen en bied ze perspectief. De afgelopen 14 jaar heb ik honderden mensen geholpen meer zicht en inzicht te krijgen waardoor ze gelukkiger verder konden. Ik gun jou dat ook.

Wat houd jou bezig? Ik denk niet alleen graag met je mee, maar samen met jou vinden we een heel arsenaal aan mogelijkheden om te komen tot unieke oplossingen die voor jou werkt. Wacht niet langer en neem direct contact. Ik help je graag verder met al jouw vragen. Ik neem de tijd om naar je te luisteren. Wil je meer dan gaan we aan de slag met jouw wensen. Bel mij nu of maak een afspraak dan bel ik je wanneer het jou uitkomt!

Lees meer..

Reviews

Consulent Oliver heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support